Следва

Гласуваме!

Изобилие от цветове в новата колекция очила на KWIAT

Миксът от пастелни, наситени, класически и авангардни нюанси ни превзема тотално и потъваме в цветовете на ...

All fashion преди 10 години

Лятото съвсем скоростно се задава, а с него знаем, че идва магнетичният колорит на топлото време. Разбира се, ще последваме всички модни и козметични тенденции, но предпазването от слънчевите лъчи идва на първо място. Не можем да си представим лято без очила с UV протекция и точно навреме, марката KWIAT ни изненадва с новата си колекция, която е по-цветна отвсякога.

Пролетно-лятната палитра е многообразна и ни зарежда с настроение. Основните цветове преминават през синьо-зелената гама, която блести с изумрудени нюанси, преминава през дъхавите аромати на вино, горчица и тиква, с които се появяваме в офиса, като класически, но все така актуални цветове. Обожаваме кобалтовото, преливащо в сива елегантност, то просто грабва вниманието и ние се пристрастяваме.

Миксът от пастелни, наситени, класически и авангардни нюанси ни превзема тотално и потъваме в цветовете на лавандулово, патланджан, синя слива. В колекцията виждаме и традиционно злато и сребро, както и всякакви други метални отблясъци, които придават разкош и шик към нашата съвършена лятна визия.

Виж колекцията в галерията горе>>>>

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.