Следва

"Евровизия - 2013" - десетката на финалистите

Яхти, леопардови принтове и почивката на Роберто Кавали

Той никога не се е страхувал да включва диви животински елементи в моделите си, но изглежда че не само обича да твори използвайки части от тях, а и да ги носи...

People of art преди 10 години

Той никога не се е страхувал да включва диви животински елементи в моделите си, но изглежда че не само обича да твори използвайки части от тях, а и да ги носи.

Роберто Кавали
беше щракнат  в леопардов бански по време на престоя си в Монако, докато се забавляваше със своята приятелка на скъпарска яхта. 72-годишният дизайнер носеше уверено смелия бански костюм, след което скочи от яхтата, за да поплува в морето.

Гаджето на италианеца кореспондираше прекрасно с идеята му за нещо диво в плажния тоалет и също беше избрала леопардова долна част на банския и за себе си. 





На борда, освен тях се разхождаше и овчарката им, която също е част от семейство. Роберто прекарва голяма част от летните месеци на лодката си и явно държи, когато е там всички да са около него.




Дизайнът на луксозната яхта е на самият Кавали, а самата тя възлиза на близо 20 милиона паунда, ако някой има интерес да я купи. Екипажът се състои от четирима души, а на борда спокойно могат да спят още осем души.

 

 

More from View Sofia

Win it: Roberto Cavalli. Просто Той в "Просто аз"

All About Life преди 4 години

"Посвещавам тази книга на моята велика, страхотна и чудесна мама и на... Силванела, невероятната ми първа любов, в знак на благодарност за това, че ми роди две деца - Кристияна и Томазо. И на Ева, най-красивата жена в целия свят, която намери моето щастие в най-дълбокото място на сърцето ми и роди три деца - плод на нашата любов: Рекеле, Даниеле, Роберто... И на Лиета, моята прекрасна сестричка, чиято мъдрост ме съпровождаше от самото начало на това приключение."

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра