Следва

Световните блогъри - Кармен от Австралия

Кейт Мос с 33 корици на Vogue: The Icon Timeless

Юнското издание на британския Vogue с корицата си, на която е...

All fashion преди 10 години

Юнското издание на британския Vogue с корицата си, на която е вече вечната Кейт Мос, бележи точно 33 /тридесет и третата/ корица на модела в топ-изданието. Преди двайсет години, Мос за първи път се появява като лице на корицата на Vogue. От този момент, Кейт грее не само в британското издание, но и в неизброими корици на чуждите издания на Vogue - Paris, China, Japan, Russia, Brazil, Mexico, Portugal и Spain са само част от тях.

Кейт Мос ще навърши 40 следващата година, и не показва никакви признаци за оттегляне от модната сцена. И защо би, след като все още изглежда толкова дяволски добре.

Този месец Vogue в Англия ще се придружава от допълнително издание на Miss Vogue със "следващата Miss Moss" на корицата Кара Делевин. Дали обаче сравнението е точно, не сме сигурни. Ветеранът Кейт е съвършена просто - за справка някои от работите й за "библията" през годините. 


Vogue Бразилия, май 2011 година


Vogue Япония, Aприл 2012 година


Първата корица на Кейт Мос за Vogue, Март 1993 година.


Vogue Париж, декември 2005 година


Vogue Русия, септември 2009 година



Vogue Англия, Декември 2002 година


Vogue Англия, Септември  2004 година



Vogue Париж, май 2011 година

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.