Следва

Русото й отива - Рийз Уидърспуун отново е блондинка

BODY-SLIM DRAINAGE и BODY-SLIM DESTOCK NUIT - Aнтицелулитните иновации на Lierac

Много ни е важно да изглеждаме добре за лятото. И хладните дни на май не ни отклоняват от целта...

Body преди 10 години

Много ни е важно да изглеждаме добре за лятото. И хладните дни на май не ни отклоняват от целта.

Но сякаш всичко друго е лесно постижимо с малко воля и трениран да устоява на изкушенията ум, но целулитът е нещо, което никога не изчезва просто така, дори и след диета, бедна на мазнини. 

Хубавата новина е, че има кой да се грижи целулитът да не ни създава грижи. Френската козметична компанията за висококачествени бюти продукти Lierac създаде два съвършено нови продукти с иновативни формули, които да изглаждат портокаловата кожа, не само видимо, но и в дълбочина, докато се движим, работим и спим и мечтаем за плажа.

Иновацията 

BODY - SLIM DRAINAGE е специално формулирано масло за т.нар. инфилтриран целулит, или най-често срещания тип, който е причинен от задържането на вода, в резултат от проблеми с циркулацията на кръвоносната и лимфната система. Видимите признаци са неравномерен релеф и портокалова кожа, която не е болезнена при допир и натиск и засяга основно бедрата и ханша.

Двуфазната текстура от ново поколение (70% масло и 30% вода) на антицелулитното дренажно масло BODY-SLIM DRAINAGE осигурява изключително висока концентрация от 10% на растителни екстракти във формулата (розов пипер, синя боровинка, червена боровинка, бодлив залист, касис, нар, червено грозде). За първи път антицелулитно дренажно масло комбинира липолитично действие срещу портокаловата кожа, еквивалентно на ефекта на кофеина срещу задържането на вода, осигурено от тонизиращи и защитни ботанически активни съставки. Растителните масла от бадем и гроздови семена във формулата имат подхранващо и хидратиращо действие, улесняват масажа за оптимални резултати и превръщат употребата на маслото в истинско удоволствие за сетивата!

Антицелулитното действие е с 96% гаранция след 14 дни приложение, а портокаловата кожа в 88% процента от тестовете е изгладена за 28 дни с почти магическата формула формула на Lierac.

Като текстура маслото е нежно, със свежи и чувствени плодови нотки, които се разнасят при нанасяне, а това става сутрин и вечер с кръгообразни движения върху бедрата, седалището и краката, за да действа през всички часове на денонощието. 



Освен дневната, нощната грижа за тялото, особено когато се отнася до оформянето и извайването му, е ключова за постигане на съвършени резултати. Тази необходимост създава и първата интензивна формула за оформяне на тялото с контролирано постепенно освобождаване на кофеин през нощта на другата иновация от серията BODY-SLIM на LieracDESTOCK NUIT, ИНТЕНЗИВЕН НОЩЕН КОНЦЕНТРАТ.

Фактите говорят, че през нощта тялото е по-предразположено към образуване на мазнини. Това е и моментът, когато кожните клетки са най-възприемчиви. Лаборатории Lierac разработиха BODY-SLIM DESTOCK NUIT – иновативен серум с интензивно действие за оформяне на тялото, като специфичен нощен продукт.

Високо-концентрираният активен кофеин във формулата, постепенно се освобождава през нощта, благодарение на молекулярния метод Micropatch Caffeine, уникална технология, комбинирана с патентованата система на Lierac WTB (комплекс от три активни съставки: свещен лотос, бяла върба и биотехнологичен пептид) и екстракти от плодове (ягоди и малини) за три основни действия: третиране на дълбок целулит, разграждане на вече натрупани мазнини и превенция на образуването на мастни клетки. Изключителен продукт за оформяне на тялото, изглаждане и стягане на кожата!

DESTOCK NUIT
не съдържа парабеини, действа срещу дълбок целулит като разгражда натрупани мазнини и едновременно с това служи като превенция на образуване на мастни клетки. При тестове ефективността е констатирана след 14 дни приложение. 

Аромати на ирис, роза и жасмин се освобождават при нанасяне на лекатата кремеообразна текстура върху бедрата и ханша, за да осигурят спокойствието и добрия сън, с абсолютното уверение, че както всяка клетка на тялото ни, и Lierac не спи, а действа! 

BODY-SLIM DRAINAGE и DESTOCK NUIT, ИНТЕНЗИВЕН НОЩЕН КОНЦЕНТРАТ от Lierac ще намерите в аптеките и магазините за селективна козметика.

 

More Body