Следва

Джамирокуай в България

Обичта на известните - Бившият мъж на Наоми Кембъл и тайнствената нова хубавица

Владислав Доронин, който в последните месеци беше по-известен като гаджето на Наоми Кембъл, отколкото като...

People of art преди 10 години

Владислав Доронин, който в последните месеци беше по-известен като гаджето на Наоми Кембъл, отколкото като един от най-видните руски богаташи, не страда дълго, даже никак, по раздялата си с великолепната тъмнокожа хубавица.  След рекордно кратко време след раздялата, която се случи поради "някои възникнали трудности", Владислав беше забелязан на яхта в Маями в компанията на тайнствена хубавица.

Известният екс-възлюбен на прочутата манекенка не губи нито секунда ценно време: бизнесменът с удоволствие отдъхва на круиз с приятели, докато зоркият му поглед гали знойната спътница, а тренираната му ръка я прегръща от време на време.

Как ще реагира на новината "черната пантера" не е известно, но предвид взривния й характер, можем да съдим, че ще има огън и жупел.

Руснакът обаче, по всичко личи, не се бои от възможния гняв. Обсебен от новото познанство, той очевидно се чувства повече от добре.








 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра