Следва

Б като Библия, Б като Блог

Тилда Суинтън за Chanel Paris-Edimbourg collection

Като Мария Стюарт или като себе си Тилда е разковничето за успеха на тази вълнуваща колекция с шотландски...

All fashion преди 10 години

Очаквано, много талантливата актриса и автентична шотландка Тилда Суинтън е лицето, тялото и душата на Chanel за колекцията Metiers d'Art Paris-Edimbourg, показана с величествено по мащаби и красота шоу през декември за сезон pre-fall 2013/14 в резиденцията на Мери, кралицата на Шотландия,  двореца Линлитгоу.

Снимките за кампанията все още не са излезли официално, но имаме възможност да наблюдаваме, благодарение на някои запечатани мигове зад кадър.

Като Мария Стюарт или като себе си Тилда е разковничето за успеха на тази вълнуваща колекция с шотландски мотиви, защото наградената с Оскар актриса носи цялата идея за тази страна в особената си бледа хубост и изключително труден за възпроизвеждане стил.

"Тилда и Paris-Edimbourg collection перфектно се допълват, твърди креативният двигател на Chanel Карл Лагерфелд. „И не само защото е шотландка, което не я прави задължително подходяща, а защото е преди всичко модерна жена и абсолютна икона на елегантността.”

Снимките (защото той обича да върши всичко сам) са на самия Лагерфелд и се очакват в пълната си красота съвсем скоро.














 

More from View Sofia

Топ 10: Най-доброто от Модния месец

Runway преди 5 години

Модният месец, белязал все още далечния, но едновременно с това релевантен в момента сезон Есен/Зима 2019-та, идва под формата на пъстър и наситен с емоции маратон от изключителни дефилета - очаквано добро продължение при мнозина; подобаващ старт от един конкретен, а именно Еди за Celine; както и едно разтърсващо сбогуване с Карл Лагерфелд...

"Селяните и гениите са единствените хора, които успяват. Шанел беше и двете." Философията на Даяна Врийланд в 40 цитата

Celebrities преди 4 години

С Архивна дата на публикуване 30.12.2015, но с годност, равняваща се на безкрайност, се обръщаме към философията за живота на Даяна Врийланд, синтезирана в цитати:

More All fashion