Следва

Велико Търново дава старт на кастингите за Мис България 2013

Какво ново - Джонатан Рис Майерс в ролята на "Дракула" - първи трейлър на новия сериал

В нов сериал, посветен на граф Дракула, добре гримираният във "вампирска" естетика Джонатан Рис Майерс е...

Movies & TV преди 10 години

В нов сериал, посветен на граф Дракула, добре гримираният във "вампирска" естетика Джонатан Рис Майерс е протагонистът, на който от канал NBC, по който ще се излъчват сериите разчитат за сериозен интерес от страна на публиката. Защото, колкото и да е познат и вечно любопитен сюжетът за знаменития кръвопиец, един секси красавец като Джонатан може да е само от полза за успеха на многосерийния проект, за който се предвижда да стартира през есента.

Дворец, мрачен и тъмен, края на 19 век. В мъгливия и страдащ от отсъствието на слънце Лондон живее граф Дракула: млад, богат и с хубава външност. Освен това, той умее да привлича вниманието на изкушената публика с напредничавите си идеи: графът мечтае да запознае с жителите на Мъгливият Албион с научното откритие - умението да "обуздава" електричеството. И никой от светската аудитория не се досеща защо на графа толкова му харесва изкуствената светлина, способна да замени слънчевите лъчи.

Ще съумее ли Рис Майерс да "замести" Гари Олдман в образа на харизматичния "върколак" или ще се опита да се отклони от класическия образ на героя на Брам Стокър, ще узнаем скоро. А дотогава - близки снимки на този синеок красавец.







 

More Movies & TV