Следва

Голямото семейство

Facebook моменти: Сватбата на Меги от "Търси се"

Ритуалът се случи сред зелените борове на Родопите, а след него новоизлюпените съпрузи се врекоха във вярност...

People of art преди 10 години

"Сватбата ми беше най-прекрасното и красиво изживяване в живота ми....Щастлива съм до безумие! Благодаря на всички за пожеланията!

Благодаря на кумовете ни Нели и Дънде Хаджийски, които направиха приказката ни още по-незабравима! Благодаря за емоциите на всички приятели - смяхме се, плакахме от щастие, танцувахме до забрава и пяхме до сутринта :))) Благодаря на всички, мили приятели! Незбравимо е... и ще остане винаги такова в сърцето ми... С много обич : Г-жа Фичева :))))))"

Това бяха първите думи във Facebook на водещата от "Търси се" Меги Димчева (вече Фичева), след като каза "Да!" на съпруга си Ивайло.

Двамата вдигнаха пищно тържество в Пампорово този уикенд, като кумуве на младото семейство, разбира се, бяха екранната партньорка на Меги - Нели и съпругът й Данаил.

Ритуалът се случи сред зелените борове на Родопите, а след него новоизлюпените съпрузи се врекоха във вярност и пред Бога. Дизайнерската рокля на булката беше с голи рамене и няколко реда воали, а изящните перли бяха идеалното допълнение към нея. Младоженецът пък беше заложил на строг черен смокинг, напълно подходящ за случая.
 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра