100 процента елит

Тържеството по повод официалното откриване на новата сграда на Auto Union Center снощи събра 100% от столичния

Тържеството по повод официалното откриване на новата сграда на Auto Union Center снощи събра 100% от столичния елит.
Любимият ни кмет, издържан в моряшко рае и добре скроено сако отгоре, преряза лентата на комплекса на стойност около 100 милиона лева.

Сградата, скроена в кръгла форма и с 11-етажна снага е толкова красива, че спира дъха. За пълнежа може да се каже същото - Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati и много луксозни офиси с обща застроена площ от около 28 000 кв.м.
В снощната изящна вечер с превъзходен кетъринг и добър избор от първокласни питиета, в централната роля влязоха Калина Халачева - Изпълнителен Директор на Auto Union Center, Бойко Борисов, Симеон Пешов - Директор на Главболгарстрой...,

...Ники Кънчев и Албена Александрова в качеството им на водещи...

 и, разбира се, главният виновник за всичко случващо се - Георги Крумов, шеф на Equest- елегантен, небрежен и нащрек.

Сладкото опиянение, обхванало всички гости, нарастна още повече когато се разбра, че само за няколко часа в София по повод на откриването е един брой от суперлимитираната серия на Алфа Ромео - 8С Competizione.

Едва 500 броя в света, два отказа на български запитвания за придобиване, изумителен червен металик, красота, която не може да се разкаже, 450 конски сили и т.н. са малка част от нещата, които можеш да кажеш за това чудо на дизайна.

На прекрасните експонати се зарадваха още Ирена Комитова и Виктор Папазов, ген. Васил Василев, Ирен Онтева с приятеля си от Италия, Деси Тенекеджиева, Ирина Флорин, бизнесмени, конкуренти, рекламисти и любители на добрия стил в бизнеса с общото число 1000 души.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.