Следва

Пикасо в България

100 процента елит

Тържеството по повод официалното откриване на новата сграда на Auto Union Center снощи събра 100% от столичния

Events преди 15 години

Тържеството по повод официалното откриване на новата сграда на Auto Union Center снощи събра 100% от столичния елит.








Любимият ни кмет, издържан в моряшко рае и добре скроено сако отгоре, преряза лентата на комплекса на стойност около 100 милиона лева.





Сградата, скроена в кръгла форма и с 11-етажна снага е толкова красива, че спира дъха. За пълнежа може да се каже същото - Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati и много луксозни офиси с обща застроена площ от около 28 000 кв.м.








В снощната изящна вечер с превъзходен кетъринг и добър избор от първокласни питиета, в централната роля влязоха Калина Халачева - Изпълнителен Директор на Auto Union Center, Бойко Борисов, Симеон Пешов - Директор на Главболгарстрой...,





...Ники Кънчев и Албена Александрова в качеството им на водещи...





 и, разбира се, главният виновник за всичко случващо се - Георги Крумов, шеф на Equest- елегантен, небрежен и нащрек.





Сладкото опиянение, обхванало всички гости, нарастна още повече когато се разбра, че само за няколко часа в София по повод на откриването е един брой от суперлимитираната серия на Алфа Ромео - 8С Competizione.





Едва 500 броя в света, два отказа на български запитвания за придобиване, изумителен червен металик, красота, която не може да се разкаже, 450 конски сили и т.н. са малка част от нещата, които можеш да кажеш за това чудо на дизайна.





На прекрасните експонати се зарадваха още Ирена Комитова и Виктор Папазов, ген. Васил Василев, Ирен Онтева с приятеля си от Италия, Деси Тенекеджиева, Ирина Флорин, бизнесмени, конкуренти, рекламисти и любители на добрия стил в бизнеса с общото число 1000 души.

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?