Следва

We love- Капсулната колекция на Balenciaga за тази есен

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

null

преди 10 години

 Met Gala през поглед на Гуинет Полтроу

Пред щатски радиоводещи миналата седмица актрисата Гуинет Полтроу, без никакви съображения със сериозния имидж на Met Gala, заяви, че това е едно от най-скучните събития, на което е присъствала.

На въпроса на водещите от прочутото в САЩ радио шоу Kyle and Jackie O как е минала Met Gala, Гуинет отговаря така:

„Искате ли да бъда честна с вас? Усещането за Met Gala е лъжливо! Изглежда като най-яката вечер на света, в която си мислиш „О, боже мой, ще бъде зашеметяващо, ще бъде разкошно, ще има истински звезди”… Но след като пристигнеш на място, заедно с тълпите хора в рокли и костюми, и ти стане непоносимо горещо и всички започнат да се блъскат един друг, разбираш, че не е както изглежда отвън. Тази година организацията беше много лоша, дори не беше забавно. Канйе Уест излезе на сцената толкова объркан, изпускаше си микрофона, беше драматично! А всички тези хора, облечени в пънкарски тоалети? Кошмар! Смятам, че вече сме твърде стари, с някои изключение, да изглеждаме така! Точно затова моята рокля нямаше нищо общо с пънк стила, бях си аз от горе до долу!”

Met Gala е мероприятие, което по значение се смята за Оскар в модния бранш, защото на едно място се събират знаменитости от всички категории, важни за настоящето и бъдещето на фешън индустрията, предшестващо официална изложба в Costume Institute, Metropolitan Museum of Art. И съвсем естествено е зад лъскавата опаковка да има не толкова лъскави преживявания, но все пак, думите на Полтроу действат леко разочароващо!

Кара Делевин в кокаинов скандал



Сериозното британско момиче и професионалист Кара Делевин се превърна в един от най-търсените и преекспонирани модели само за година, но скандален фоторепортаж на папараци е на път да застраши доброто име на супер модела.

Преди няколко дни в пресата бяха публикувани шокиращи снимки на Кара, изпускаща торбичка със съмнителен бял прах, точно пред врата на дома си.

Фотографът, направил снимката, разказва случката така: „Тя се опитваше да влезе вътре в къщата и непрекъснато повтаряше, че е загубила ключовете си, докато се кикотеше странно. На нея й беше много смешно, но на приятелят й - никак. Изведнъж , ровейки, нещо изпадна и Кара внимателно сложи крак върху него, после се наведе и бързо го прибра обратно в чантата си.”

За беда снимките заснемат всяка секунда от случката и бързо стават видни за широката публика, с което заплашват кариерата на британския модел.




Журналисти прогнозират, че от разкритията ще пострада договорът на Кара с H&M. Шведите вече имат лош опит с Кейт Мос, съвместните ангажименти с която, са окончателно прекратени преди години заради скандал с наркотици.

Други чуждестранни медии предполагат, че Victoria Secret, за които Кара дефилира, също няма с лека ръка да отминат случката, предвид това, че държат на доброя имидж на моделите си.

За щастие, всеки е невинен до доказване на противното и никой не може да твърди със сигурност дали във въпросното пликче е имало кокаин, нищо, че е видно!

Жалко за Кара, около която оттук нататък все ще витаят съмнения, а е толкова свеж и готин модел!


 

More from View Sofia

More