Следва

Веригата Marks & Spencer открива най-големия си магазин на Балканите в Paradise Centre

Българките са осми по красота в света

Според класацията на сайта MissTravel.com, колумбийките са най-сексапилните жени на света, а българките са поставени на осмо...

All fashion преди 10 години

Американският сайт за туризъм и запознанства MissTravel.com публикува класация на десетте нации, чиито жители гражданите на САЩ смятат за най-сексапилни, съобщава британският ежедневник "Дейли мейл". 

Класацията се отнася и за двата пола и е съставена въз основа на анкета, в която се включили 44 000 неженени пълнолетни граждани.

Така например според американските мъже най-сексапилни жени на света са колумбийките, като за пример са посочени певицата Шакира и актрисата София Вергара.

В Топ 10 на класацията българските жени са класирани на 8 място, като изданието дава за пример като лице на българките актрисата Нина Добрев. Сред първите десет влизат още бразилките, американките, испанките, рускините, холандките, французойките, шведките и италианките. 

Според американските жени най-сексапилните мъже на света са британците, следвани от ирландци, бразилци, шведи и американци.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.