Следва

Първата телевизионна галерия "отваря врати" в "Денят започва с култура" по БНТ

Wankelmut гостува на Blender Club

100 милиона гледания в YouTube няма как да са случайни...

Music преди 10 години

100 милиона гледания в YouTube няма как да са случайни. В нощта на 31 май ще разберем каква точно е причината емблематичният ремикс "One Day/Reckoning song" на Wankelmut, а и съвсем новия му хит - "My head is a Jungle" да станат толкова любими на публиката, защото самият той идва у нас.

Wankelmut е сравнително ново име на берлинската сцена. В последните две години той набра скорост с характерните си продукции, в които неизменно присъстват леко меланхолични и мелодични парчета с вокали. Wankelmut, доскоро обикновен студент по философия и социални науки, предизвиква истински бум с ремикса на народната песен Asaf Avidan feat. The Mojos – One Day. Парчето е със 100 милиона гледания в YouTube и е в ротацията на всички големи радиостанции по света. 



One Day се превърна в истински клубен химн през последните месеци. Парчето накара хиляди да го запеят и да затанцуват, a за всеобща радост на 31 май истинските фенове ще имат възможност да видят и чуят Wankelmut на живо. На партито в Blender Club ще бъде представено и съвсем новото му парче My head is a Jungle, в което участва австралийката Emma Louise и излиза за един от най-големите лейбъли в електронната музика – Get Physical.
 

 

More Music