Следва

Галена Великова потвърди: Чакам момиченце!

Какво ново - Никол Кидман е новото лице на Jimmy Choo

Кампанията ще се състои от серия кадри, в които австралийката демонстрира...

People of art преди 10 години

Никол Кидман е новото рекламно лице на базираната в Лондон модна къща Jimmy Choo. Актрисата ще участва в есенната кампания на бранда, за чието заснемане вече има договор и фотографът Микаел Янсон. Кампанията ще се състои от серия кадри, в които австралийката демонстрира аксесоарите на луксозната марка. Очаква се рекламните визии да влязат в обръщение през август.

Австралийката, носителка на Оскар, каза по повода: "Винаги съм обичала модата и често я използвам за да пресъздам един или друг характер. А жената Jimmy Choo е комплексна, мистериозна и много женствена."

Творческият директор Сандра Чой е силно вдъхновена от сътрудничеството и добавя: "Аз съм голям поклонник и се чувствам извънредно горда да работя с Никол Кидман. Никол е една от най-добрите световни актриси, за която съм сигурна, че може да пресъздаде величествения блясък на нашия бранд.

Едновременно с това тя е фина и разнолика, и ще допринесе с усещането за предизвикателство, сила, чувственост и елегантност."

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра