Следва

Три от три точки за русите превъплъщения на Риана само за часове

Галена Великова потвърди: Чакам момиченце!

Красивата дама от журито на Dancing Stars сподели, че се чувства прекрасно, без традиционните за бремеността дискомфортни състояния...

 

People of art преди 10 години

Красивата дама от журито на Dancing Stars – Галена Великова, официално потвърди, че е в щастливо очакване на първото си дете. Tреньорката по спортни и латиноамерикански танци и международен съдия от редица престижни състезания е в прекрасна форма и безпроблемно пътува от Атина до София два пъти седмично. Галена е собственик на верига танцови училища в Гърция и от 15 години е омъжена за гръцкия бизнесмен Константинос Хайнас. Той бил изключително щастлив от новината, че двамата с Галена очакват момиченце, което ще се роди в края на септември. 

Галена сподели, че се чувства прекрасно, без традиционните за бремеността дискомфортни състояния и се надява това да продължи до раждането на дъщеричката й. Справедливата съдийка от Dancing Stars добави, че е дала достатъчно години на танците и кариерата си и сега планира да се отдаде на най-голямото щастие в живота на всяка жена – майчинството. Лятото й няма да бъде свързано с почивка на морето и плажа, а с по-щадяща програма, съобразена с напредналата й бременност.

"Оттук нататък в живота ми на първо място ще бъде детето. Цялата ми програма ще бъде съобразена с неговите нужди – останалото ще почака", развълнувано сподели Галена пред Нова Тв.

Освен заради потвърждаването на щастливата новина, шоуто днес има още един повод за празник – рожденият ден на Стелла Ангелова. По този повод на своята Фейсбук страница тя написа: "Не съм го празнувала в България, откакто напуснах като малко момиче. Няма да забравя никога хората, които бяха до мен и направиха това завръщане малко по-лесно. Благодаря на всички, които ме обгръщате с позитивност и обич, особено днес".

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра