Следва

Този ясен обект на желание: Очилата The Row

Кейт Босуърт представи авторска колекция за Topshop

Великолепната блондинка е удовлетворена от получения резултат...

All fashion преди 10 години

Крехката и страхотна в стиловите си изпълнения актриса Кейт Босуърт представи авторската си колекция за британския гигант Topshop, за която толкова много се шумеше около фестивала Coachella 2013, и която влюбените в двете „фешън марки” очакваха нетърпеливо.

Много свежото смесване не инди поп стила с мотиви от Дивия Запад и африканско сафари е очевидно в няколко кадъра от видео кампанията за колекцията, наречена „Пътят към Coachella”. В дрехите по дизайн на Босуърт наистина лъха дъхът на горещото лято, фестивалите и пътешествията, усетен и в клипа, режисиран от годеника й Майкъл Полиш. 

Великолепната блондинка е удовлетворена от получения резултат: 
„Нашата идея с екипа на
Topshop бе да създадем подходящ за носене, пълен със семпли класически неща гардероб за летните музикални фестивали и се получи чудесно, аз съм горда с това постижение.”

За Topshop колаборациите са обичайна част от работата, свързана с маркетинговата стратегия за привличането на конкретни таргет групи, но и за самата Босуърт, която е притежател и креативен директор на марка бижута, дизайнът не е ново поприще.

В резултат - добра масова колекция, която съдържа добрите стари елементи от летния гардероб като къси панталони, блузи, тениски, детайли като бродериите, направени от деним, коприна и дантела.
















 


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.