Следва

Джия е най-секси българката на 2013-а!

Кан 2013: Бляскавата поява на Никол Кидман на откриването на филмовия фестивал в Кан

Снощи тя премина под светлините на прожекторите без да се смути от пороя...

People of art преди 10 години

Повечето знаменитости мразят ходенето по червения килим, когато вали, но Никол Кидман, която е във Франция като член на журито на 66-тото издание на кинофестивала в Кан, призна, че дъждът не я притеснява и всъщност дори го обoжава.

Снощи тя премина под светлините на прожекторите без да се смути от пороя, който се изливаше по същото това време над нея и с усмивка прие възможността дъждът да се окаже пагубен за прическата и визията й, с които пристигна на откриването на филмовия фестивал.

Невероятно красива, с цветна рокля Dior и розови лачени обувки, актрисата дори се спря да поговори с журналистите. А първите й думи към тях бяха: "Това е само дъжд. Нека вали, аз обичам дъжда!", което моментално стопли всички в и бездруго хладното време.





"Мога да се справя с дъжда." отбеляза Никол още един път пренебрежително, усмихвайки се на папараците. А ние се  зачудихме колко ли по-широка ще бъде усмивката й през този уикенд, когато съпругът й Кийт Ърбън, пристигне в Кан при нея? 

Вече нямаме търпение да ги видим заедно и... ако трябва да сме честни, с нетърпение очакваме следващата й поява и новата й модна хрумка, с която ще ни заслепи, както вече го направи.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра