Следва

БЮТИ БЛИЦ: Виолета Марковска

Глобално възстановяваща маска за коса

Косата ти може и да не те слуша всеки път, но ти не трябва да спираш да се грижиш за нея...

Hair преди 10 години

Косата ти може и да не те слуша всеки път, но ти не трябва да спираш да се грижиш за нея. 

Ако е тънка, чупеща се и увредена, трябва да й помогнеш да се възстанови и да й дадеш нов живот. Днешното ни решение на всички тези проблеми е Маска за коса с Кератин. Благодарение на действието и на концентрацията от активни субстанции - кератин, пшенични аминокиселини, масло от памук и витамин F, косъма ще се възстанови отвътре, слепвайки кутикулата и кортекса и предотвраявайки понататъшното накъсване на косата. Освен това при редовното използване на маската косата ще възвърне плътността, виталитета и силата си и най-вероятно ще ти е много по-благодарна занапред.

Цената й е 18 лева. Купуваме от beautyexpert.bg.



Защото е пролет, а след нея идва и горещо лято, държим да сме сред първите, които ще те накарат да се почувстваш добре в кожата и тялото си. Затова всеки ден, в седем поредни дни от днес включително, ще ти разказваме и показваме по един разкрасителен продукт, който обожаваме и ще ти даваме възможността да го спечелиш.

Условието ни за това е едно и е повече от лесно: Всеки ден ще представяме по един продукт. Линкът към мястото, откъдето ще можем да си го купим, ще бъде скрит в някоя от маркираните думи в текста НАД линията и всичко, което трябва да направиш, е да ни изпратиш правилния линк на познатия адрес [email protected], придружен с трите ти имена и телефон за връзка. Името на твоето писмо трябва да бъде beautyexpert.

ВАЖНО е да знаеш, че само писмата, в които се съдържа връзка към конкретния за деня продукт, ще бъдат включени в жребия за вълшебните награди.

Накрая, точно на 23 май, седемте великолепни продукта, за които вече сме разказали, ще намерят новите си собственици, за да ги усмихнат точно както правят с нас!

Успех!

 

More from View Sofia

More Hair