Следва

Beauty News Екстаз - Кейт Мос, Даутцен Круз, Руни Мара

БЮТИ БЛИЦ: Виолета Марковска

Полюбопитствахме малко затова как го прави ТЯ, за да изглежда винаги добре...

Celebrity beauty преди 10 години

Тя е само на 26, а вече има цели 15 години стаж като актриса. Започва кариерата си в киното едва на 11-годишна възраст, когато попада на кастинг за американската продукция "За каузата", където е избрана за главна роля във филма, и от тогава насам, участва в редица български и американски филми, които я правят една от най-разпознаваемите млади българки. 

Става особено популярна с участието си в шоуто "Dancing Stars", a по-късно и с комедийния сериал "Столичани в повече", но с днешна дата се е отдала повече на танците и заедно с Атанас Месечков танцуват в авторския спектакъл "Любовни сезони", чиято премиера беше в началото на годината.

Може би танците помагат на Вили да е в перфектна форма, но ние решихме да полюбопитстваме още малко затова как го прави ТЯ, за да изглежда винаги добре. Чети внимателно какво ни сподели актрисата от есенцията на своя прекрасен външен вид:

Красотата е... Катрин Зита Джоунс! За мен тя е женствена, уверена и съвършена.

Най-важното, за да я запазим си остава... поддръжката! Всяка жена трябва да намира и да отделя време за самочувствието си!

Козметиката за лице, която ползвам е... Guinot. Също и натурални продукти, пчелен восък, шипково и арганово масло, дестилирана вода...

Гримът, на който залагам е... лек. В ежедневието си мразя да се гримирам - щадя и пазя кожата си. Аз съм пушач и полагам двойни грижи.

Парфюмът, който обожавам е... Мис Диор и Bulgari Pure.



Между червило и гланц избирам... червило, защото не ми лепне.

А между високи обувки и кецове... зависи от повода. В ежедневието разчитам на ниски, удобни и стилни обувки, но, разбира се, вечер високият ток и роклята са ми фетиш.

Чувствам се най-красива в... малка черна рокля, но и с бейзболна шапка и спортен екип също се чувствам секси.

Харесвам косата си, когато... е пусната и леко накъдрена.

Най-драстичната промяна, на която съм се подлагала... отрязах косата си на доста къса черта, но сега пак порасна. 



Специалната ми извънредна диета е... само зелен чай, вода и извара с белтъци!

Но обикновено поддържам форма със... спорт и умерено хранене. Всичко е в мярката...

Бюти табуто ми е... да не си лягам никога с грим, лицето ми трябва да е идеално почистено!

Икона на красотата мога да нарека... Катрин Зита Джоунс.

 

ВИЖ ОЩЕ:

БЮТИ БЛИЦ: Мира Бояджиева
БЮТИ БЛИЦ: Теодора Духовникова
БЮТИ БЛИЦ: Райна Терзийска
БЮТИ БЛИЦ: Зейнеб Маджурова
БЮТИ БЛИЦ: Луиза Григорова
БЮТИ БЛИЦ: Мария Андонова 

 

 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя