Следва

Обичта на известните - Семейната разходка на Жизел Бюндхен и Том Брейди в Бостън

Петъчна доза СЕКС: Григор Димитров

Това момче ни накара да се почувстваме особено горди преди броени дни...

Други преди 10 години

Това момче ни накара да се почувстваме особено горди преди броени дни. След епохалната 185-минутна победа над Новак Джокович, Григор Димитров за ден се превърна от усмихнатото момче, на което възлагахме големи надежди, в истински мъж, победител, който във впечатляващ тенис спектакъл успя да надиграе най-добрия тенисист в света през последните три години.

И ни хареса! Хареса ни самочувствието, с което се изправи срещу сърбина, хареса ни и страхотния характер, който прояви на корта, хареса ни и това, че позитивната му личност се хареса на всички. Григор определено достави на гледащите го огромно удоволствие и буквално за една нощ накара целия свят да го обикне. И как не, след като освен огромен талант, хасковлията притежава и онази уникална харизма, която освен вратите, които му отваря, му донесе и определението секс-символ за разкош.



И така на скромните 22, които навърши вчера, Гришо може да е спокоен, че е на правилният път. Да победиш най-добрия сред мъжете в тениса и да се забъркаш в интимна афера с най-красивата сред жените е сигурно в пъти повече, отколкото си е мечал. Но пък факт е, че най-голямата ни тенис усмивка си го заслужава! И след най-епохалната победа в най-новата история на българския тенис днес сме сигурни в едно - Григор Димитров ще ни накара отново да се гордеем, че сме българи, просто всичко е въпрос на време!
 

 

More Други