Следва

Дълбоко хидратиращ флуид за лице и тяло

Крем за младост

Винаги сме смятали, че заслужаваме най-доброто, затова когато ни се наложи да избираме грижа за лицето ни винаги е много трудно...

Hair преди 10 години

Винаги сме смятали, че заслужаваме най-доброто, затова когато ни се наложи да избираме грижа за лицето ни винаги е много трудно. Разбира се, висококласните продукти са с приоритет, но има един, който е с малко повече от всички останали.

Става въпрос за кислородния крем за лице Thalmer. Нежен и идеален за масаж, който прави кожата мека и кадифена. С богатата си текстура, обогатена с водораслото Phycojuvenine, която стимулира клетъчната оксигенация и увеличава дейността на фибробластите и с 80% увеличава синтеза на колаген, този крем против бръчки, не допуска нито един от признаците на старост! 

Чудесно допълнение към възрастта ни, на цена от 85 лева. Купуваме го от beautyexpert.bg.
 


Защото е пролет, а след нея идва и горещо лято, държим да сме сред първите, които ще те накарат да се почувстваш добре в кожата и тялото си. Затова всеки ден, в седем поредни дни от днес включително, ще ти разказваме и показваме по един разкрасителен продукт, който обожаваме и ще ти даваме възможността да го спечелиш.

Условието ни за това е едно и е повече от лесно: Всеки ден ще представяме по един продукт. Линкът към мястото, откъдето ще можем да си го купим, ще бъде скрит в някоя от маркираните думи в текста НАД линията и всичко, което трябва да направиш, е да ни изпратиш правилния линк на познатия адрес [email protected], придружен с трите ти имена и телефон за връзка. Името на твоето писмо трябва да бъде beautyexpert.

ВАЖНО е да знаеш, че само писмата, в които се съдържа връзка към конкретния за деня продукт, ще бъдат включени в жребия за вълшебните награди.
Накрая, точно на 23 май, седемте великолепни продукта, за които вече сме разказали, ще намерят новите си собственици, за да ги усмихнат точно както правят с нас!

Успех!

Играй за другите продукти тук



More from View Sofia

More Hair