Следва

"Великият Гетсби" - актьорите, костюмите Prada и още красиви причини да гледаме премиерата днес

1,2,3... Поли Генова с нов дебютен албум в компанията на CND VinyluxTM

Иновативните лакове за нокти CND VinyluxTM стъпиха на българския пазар с грандиозно клубно парти, на което новото им рекламно лице - Поли Генова представи своя дебютен албум „1,2,3“. ..

People of art преди 10 години

Иновативните лакове за нокти CND VinyluxTM стъпиха на българския пазар с грандиозно клубно парти, на което новото им рекламно лице - Поли Генова представи своя дебютен албум „1,2,3“. Дата беше 15 май, а мястото Sofia Live Club, където нашият екип се вдъхнови от атмосферата и удобно се настани сред феновете на Поли, пръскащи по шевовете клуба.



Почитателите на модата, маникюра и хубавата музика, посрещнаха поредната голяма и дългоочаквана иновация от глобалния лидер в професионалната грижа за ноктите и ръцете CND. Самата Поли също се похвали с невероятен маникюр, за който силно й завидяхме. Световната компания, представена в България от Интеркозметика ООД, показа своя революционен продукт – лак за нокти CND VinyluxTM със 7+ дни издръжливост, която се засилва от естествената дневна светлина и осигурява невероятен блясък. С палитрата си от 62 удивителни цвята лакът предизвика интереса на присъстващите дами, ценители на стила, модата и комфорта.



„За първи път в 60-годишната история на маникюра се появява професионален продукт, който не изисква нанасянето на основа преди цвета и се състои само от цвят и топ лак. Той осигурява изключителна издръжливост, благодарение на специалната си формула и Pro Light технология и съхне само за 8 минути“, разказа Росица Владовска, изпълнителен директор на Интеркозметика и представи новото рекламно лице на CND VinyluxTM Поли Генова. „Със своя талант, ярка индивидуалност и неподправен чар Поли носи онази емоция, която искаме да предадем на жените, доверили ноктите си на VinyluxTM. За нас е истинско удоволствие да подкрепим първия й албум, който зарежда с невероятна енергия и страхотно настроение“, допълни тя, докато Поли се изчервяваше от милите думи.



Преди Поли да завладее сцената, атрактивният Алфредо Торес подгря дансигна, като остави всички в клуба без дъх. Страстният му танц зареди гостите с настроение, което цяла вечер не напусна заведението. Поли Генова вдигна градуса още с появяването си, като изпълни някои от най-емблематичните си песни. Тя представи своя дебютен албум „1,2,3“, събрал 10 парчета, сред които хитове „На Инат“, „Солени Дни“, „1,2,3“ и др. Гостите видяха премиерата и на новото й видео към песента „За Нас“, която е част от кампания за превенция на рака на маточната шийка. 



Поли започна да пее парче след парче, заедно с момичетата от LaTiDa и изморена от танци и подскоци, свали убийствено високите си обувки на платформа. Но Поли си такава- естествена колкото си искаш и истинска луда глава. Песента „На Инат” постави края на представяния албум и подлуди всички в заведението. Певицата видимо се чувстваше заредена с много емоция и щастие, което се прехвърли и на гостите, които пяха с цяло гърло. Края на песента изпя малка сладурана от група Бон-Бон, която разчувства гостите и дори просълзи екипа ни, който гледаше с умиление сладкия бонбон с руси дълги коси.





Спонсор на албума е фирма Интеркозметика, която подкрепя талантливата изпълнителка. „Много се радвам, че зад мен застана компания като CND и че открих възможностите на VinyluxTM, защото той отговаря на моя динамичен начин на живот и ми позволява да сменям лака си за нокти, просто защото искам, а не защото се налага“, сподели Поли. 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра