Следва

18 май - Свежа, работна събота

Седмичен ХОРОСКОП - 20 - 26 май

Тази седмица звездите ти препоръчват да станеш алтруист в любовта!

 

Astro преди 10 години

 ОВЕН 21.03 – 20.04
Това е седмица на бурните страсти! Емоционалното ти равновесие ще се разклати сериозно. Възползвай се от това, давайки воля на позитивните чувства, но за негативните трябва да много да внимаваш. Избягвай изясняването на отношения с любимия човек, или ще се сблъскаш с големи противоречия, може да стигнеш почти до скъсване. И внимавай в изказванията си, само няколко необмислени думи може да доведат до сериозен скандал.
Благоприятни дни - 20, 22
Неблагоприятни дни - 25


ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05
Тази седмица звездите ти препоръчват да станеш алтруист в любовта! Разбира се, всички ние искаме да ни разбират, да се адаптират към нашите нужди и искания, но понякога е добре и ние самите да проявим грижа и гъвкавост по отношение на партньора си. Така че забрави за седмица за това, което искаш само ти. Помисли какво би искал любимия човек - той го заслужава.
Благоприятни дни - 21, 22
Неблагоприятни дни - 24


БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06
Посвети тази седмица на своята красота. Някои процедури може да направиш и у дома - само внимавай да не увредиш кожата и да не предизвикаш раздразнения. Но ако искаш да постигнеш наистина добър ефект, посети салон за красота и се довери на специалистите. Трябва да се погрижиш за тялото, лицето и косата - добър резултат ще имат професионалните маски. Ако си мислиш за перманентен грим - сега е подходящо да го направиш.
Благоприятни дни - 21, 23, 25
Неблагоприятни дни - 22


РАК 22.06 – 23.07
През тези седем дни увереността в себе си и в собствените ти способности ще ти бъде в излишък! Това чувство е в състояние да достигне такива огромни размери, че ще ти се прииска да проявиш благородство, оказвайки на някой покровителство и подкрепа. Поддавайки се на благородни пориви, не разчитай на ответна благодарност - може да не получиш такава.
Благоприятни дни - 21, 22, 25
Неблагоприятни дни - 23


ЛЪВ 24.07 – 23.08
Намираш се на кръстопът и преди да вземеш окончателно решение, трябва да сложиш ред в мислите си и да анализираш ситуацията в детайли. Има вероятност от появата на неразрешими проблеми във връзката ти. Съботният ден, особено втората половина, е перфектен за решителни действия, не пропускай такъв шанс.
Благоприятни дни - 20, 21, 25
Неблагоприятни дни - 23


ДЕВА 24.08 – 23.09
През тази седмица здравословният сън е от жизненоважно значение за теб. Звездите те съветват да направиш всичко възможно, за да се отпуснеш и почивката ти да бъде качествена. Опитай се да премахнеш всички дразнители; преди лягане е полезно да вземеш топла вана и да изпиеш мляко с мед или чай с мента, върбинка или успокояващи билки. Желателно е да си в леглото преди полунощ; препоръчително е да не се събуждаш с будилник, а да възстановиш собствените си биоритми.
Благоприятни дни - 20, 24
Неблагоприятни дни - 26


ВЕЗНИ 24.09 – 23.10
През тази седмица ще имаш склонността да се поддаваш на упадъчно настроение. Ще имаш усещането, че нищо не е наред, че пропускаш нещо важно. В резултат на това може да се изострят хронични заболявания и да се появи главоболие. Звездите ти препоръчват да прекарваш повече време сред природата и да се занимаваш с неща, които ти харесват. Постарай се с никой да не се караш - стрес сега не ти е нужен.
Благоприятни дни - 21, 25
Неблагоприятни дни - 23


СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Прекрасен период. По-голямата част от представителите на знака ще почувстват истински прилив на сили и енергия. Ако искаш да запазиш бодростта и доброто си настроение, постарай се да анализираш своите действия. Промени нещо в начина си на живот, което ще ти е от полза.
Благоприятни дни - 20, 21, 25
Неблагоприятни дни - 23


СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Тази седмица, косата ще изисква твоето внимание. Някои от проблемите, може да се видят с невъоръжено око. Имай предвид, че външните дефекти са отражение на вътрешни проблеми. Така че се подготви не само да отрежеш краищата и да правиш маски, но да спазваш диета и да приемаш витамини. Ако подходиш сериозно към проблема, много скоро ще се почустваш доста по-добре.
Благоприятни дни - 22, 26
Неблагоприятни дни - 25


КОЗИРОГ 22.12 – 20.01
Най-доброто, което можеш да направиш - е да посветиш седмицата на самия себе си! Отдели време, за да ходиш на фитнес, да посетиш салон за красота или солариум. Би било хубаво ако си приготвяш вана с етерични масла. Но в делата на другите по-добре да не се бъркаш - от това нищо добро няма да излезе. Дори с очите си да видиш, че някой греши, не го осъждай; защото често очите се лъжат.
Благоприятни дни - 24, 26
Неблагоприятни дни - 22


ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02
През тази седмица звездите ти предоставят възможността да станеш режисьор на личния си живот, направлявайки го в нужната за теб посока. Рано или късно рутината прониква дори в най-романтичните отношения, превръщайки ги в навик. Ако си почувствал нейното присъствие, посвети седмицата на борба със скуката. Може би трябва да погледнеш по нов начин на връзката си? Да завържеш нови приятели? Да посетиш нови места? Започни промените в сряда и ще се изненадаш колко малко е необходимо, за да излезеш от инертността .
Благоприятни дни - 24, 25, 26
Неблагоприятни дни - 22


РИБИ 20.02 – 20.03
Звездите ти препоръчват да поразмишляваш върху себе си и своите взаимоотношения. Опитай се да огледаш живота си и да разбереш какво в него не ти харесва и какво ти се иска да промениш. Ако успееш да определиш причините за своето недоволство, ще можеш да се отървеш от него и да продължиш напред. Когато успееш да свалиш товара от много свои грешни решения, който сега те притиска, те очаква нов етап, нови срещи и нова любов.
Благоприятни дни - 22, 26
Неблагоприятни дни - 20

More Astro