Следва

Раф Симънс представи круизната колекция на Dior 2014 в Монако

Кара Делевин и във видео реклама за Yves Saint Laurent

Причината да я видим в поредна силна кампания на силен бранд вероятно е...

All fashion преди 10 години

Съвсем на ръба да почне да ни дразни е Кара Делевин в последно време, защото е навсякъде и във всичко. Ама как да й се разсърдиш, като блика от талант и хамелеонски умения. Бива я, това е положението.

Причината да я видим в поредна силна кампания на силен бранд вероятно е същата. И така, кой, ако не Кара, да е новото рекламно лице на прочутата козметика на Yves Saint Laurent. Англичанката сключи договор за промотиране на новата спирала на бранда - Baby Doll Mascara, първите кадри от която заедно с видеото вече са достояние на медиите.

Още в края на януари са приключили снимките по ангажимента на Кара, за което самата тя споделя в Туитър: "Току що завърши последния снимачен ден от рекламата на козметика YSL! Чувствам се като какавида!"



"Какавида" вероятно заради факта, че при такъв проект си омотан в тайни до самия му край. Е, с днешна дата авторите и участниците в цялата работа вече нищо не крият: новата колекция грим за очи Yves Saint Laurent, включващ туша за обем Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll и пет молива за очи, отделно розово червило и лак за нокти ще се появят в продажба още тази сряда, 22 май.





 








 

More All fashion