Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

"Звярът" на пръста на Кара Делевин е новата секси татуировка

Смела е, и е хубава. Татуировката на Кара Делевин, прясна-прясна, представлява глава на лъв, "монтирана" на...

All fashion преди 10 години

Смела е, и е хубава. Татуировката на Кара Делевин, прясна-прясна, представлява глава на лъв, "монтирана" на показалеца на дясната ръка на модела и всъщност направо е страхотна.

Първо, не е обичайно като решение, което я прави силно фаворитна. Второ, Кара е модел, а на модел харесваме точно нетрадиционни, интересни и нехарактерни избори, както в дрехите, така и в поведението, част от което е решението да се татуираш... с лъв... на пръста.

“My first tattoo!! Lions rule! Thank you so much @bangbangnyc @badgirlriri,” туитна Кара, видимо очарована от резултата преди няколко дни.



Любимият татуист на Риана, вярна и близка приятелка на Делевин - Bang Bang с едноименното студио в Ню Йорк, свършва работата, докато Риана и Рита Ора гледат баскетбол, чакайки приятелката си, а цялото това съвместно дело се извършва в хотелската стая на Риана в Gansevoort Park Hotel.

Тату-звярът Bang Bang разказва, че докато е рисувал хищника на красивата ръка на Кара, тя изобщо не е била изнервена, нито уплашена, независимо, че това е първият й път.



И още, че идеята за "лъв на пръста" всъщност се е развила в разговор с татуиста на място. Първоначалната идея на Делевин е била да се изпише думата ‘lion’ , но специалистът я съветва, че надали ще е много секси подобно решение. Казва й: "нека сложим истински лъв на това място, защото е уникално, защото е секси, защото ще изглежда като бижу, като аксесоар. Мисля, че оползотворихме страхотно една много малка част от кожата. Аз самият имам подобна татуировка, само че японска маска, която Кара много хареса."
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.