Следва

We love - След края на реалността във фантастичната сесия на Орсоля Лука

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Помним телевизионното присъствие Зейнеб Маджурова от последната ни среща с нея, но това не е тя! Грешката...

All fashion преди 10 години

Зейнеб на корицата на Elle България

Помним телевизионното присъствие Зейнеб Маджурова от последната ни среща с нея, но това не е тя!

Грешката обаче е вярна, и името наистина отговаря на оригинала, но лицето на модела, в случая Зейнеб, е преобразено до степен, че и родната й майка да не би могла да я познае.

Списанието е българското издание на популярното в света Elle, месецът е юни, а ретушът по корицата е направо безобразен.

Пресилената еротика в кампанията на Donna Karan







Прекрасният австралийски модел Катрин Макнийл е героинята в новата фотосесия за есенно-зимната кампания на Donna Karan, a компания пред обектива на Mikael Jansson й прави мачото Андрес Валенкозо. Ролите им са секси - тя е красива, претенциозна и богата дама, той - артист, небрежен, но нескромен.

Не харесваме обаче пресилената еротична закачка между тях, режисирана от стилиста Карл Темплър. Има нещо изкуствено и напънато в Макнийл, неудобно „поставена” на работния плот в странно изкривени пози.

Бременната Лейди Би!



Коментарите тук са излишни, очевидно защо! Смятаме обаче да кажем само, че един красив естествен процес като бременността не бива да се допуска да бъде подиграван така.

Уличният вид на Дженифър Анистън




Актрисата от „Приятели”, видимо щастлива с официалния си годеник Джъстин Теру, има не лош, леко момчешки стил, който много й отива, и за който разполагаме с достатъчно добри примери, но тук нещата са доста зле откъм стайлинг, вероятно породени от бързане.

На разходка в Лондон, под ръка с добре изглеждащия Джъстин, Джен носи лежерни гащи с трикотажен топ и сандали на бос крак и може би нямаше да ни направи впечатление, ако не беше жилетката в неприятна форма и вид, която е способна да ни разплаче с тъжната асоциацията за запусната стара мома. Махаме въпросния трън в очите - жилетката, слагаме свежо яке или сако и лек елегантен грим и преобразяваме звездата в готина 43-годишна жена.
 
Ейдриън Броуди в костюм на Cavalli



Очарователният и талантлив актьор Айдриън Броуди е забелязан на партито на Vanity Fair и Chanel миналата седмица, част от придружаващите кинофестивала в Кан събития, облечен в костюм на Roberto Cavalli в индигово синьо, но изобщо не сме сигурни, че косматите (не че ако бяха епилирани, щеше да е по-добре) гърди, подаващи се под разкопчаната риза са добра идея. Нито твърде дългият панталон, който разваля силуета. А и блясъка една идея...
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.