Следва

Лео Бианки ще става баща на близнаци

Кара Делевин каза НЕ на Леонардо Ди Каприо в Кан

 "Той опита всичко, всеки трик от арсенала, даваше й сигнали, но тя...

People of art преди 10 години

Обичайно заподозряната, извънредно актуална манекенка Кара Делевин, по чиято татуировка вeче възклицавахме и дори направихме оперативка дали да не си направим по едно африканско животно и ние на някой пръст /4 на 3 в полза да задържим засега/, оказва се, е отхвърлила ухажванията на Великият Гетсби от ония дни в Кан.

Самият протагонист на лентата - изумителният, сластно обичащ и нежен до изнемога Лео Ди Каприо а.к.а The Great Gatsby, всъщност се е сторил твърде стар на 20-годишния модел. Източници твърдят, че Делевин е отхвърлила директно поканата на Леонардо ди Каприо за частното афтър парти след премиерата на дългоочаквания филм на Баз Лурман.

Същите добавят: "Обикновено всичко, което Лео трябва да направи е да погледне момичето и то пада в краката му. Кара не неправи нито едно от двете. Той прекара вечерта сновейки след нея, което тя не удостои с очакваното внимание. Двамата говориха кратко и той нетърпеливо я покани на специалното парти в апартамента си. Размениха си телефоните и дотам."



Казват, че британската хубавица е пренебрегнала Леонардо, който преди това ходеше с моделите Жизел Бюндхен, Бар Рафаели и Ерин Хийтхъртън, защото е сметнала, че 18-годишната разлика във възрастта им е твърде, твърде голяма.

Източникът добавя пред вестник The Sun: "Той опита всичко, всеки трик от арсенала, даваше й сигнали, но тя продължи да му се изплъзва".

"Всички станаха свидетели на факта, че тя завъртя главата на най-големия актьор в света."

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра