Следва

Кожа, готова за лятото - 10 тонизиращи лосиона за лице, които почистват и освежават

Хидратираща спрей-маска за коса с Арган

Има начин всяка сутрин косата ти да е блестяща. И той не е свързан с отделяне на много време и разходи, а само с...

Hair преди 10 години

Има начин всяка сутрин косата ти да е блестяща. И той не е свързан с отделяне на много време и разходи, а само с 1-2 спрейвания сутрин на суха коса, които моментално ще възвърнат перфектната форма на прическата ти.

Уникална, практична и с незабавно хидратиращо действие стилизираща маска за коса с Арган, която е днешната ни находка, моментално възстановява и изглажда структурата на косъма. Придава плътност и обем и удължава трайността на прическата. Прави косата лъскава и блестяща. Укротява сухите крайчета. Не утежнява и не омазнява. Улеснява стайлинга и предпазва при топлинна обработка с маша или сешоар. Какво повече може да иска човек...

Цената е 36 лева, а мястото е beautyexpert.bg



Защото е пролет, а след нея идва и горещо лято, държим да сме сред първите, които ще те накарат да се почувстваш добре в кожата и тялото си. Затова всеки ден, в седем поредни дни от днес включително, ще ти разказваме и показваме по един разкрасителен продукт, който обожаваме и ще ти даваме възможността да го спечелиш.

Условието ни за това е едно и е повече от лесно: Всеки ден ще представяме по един продукт. Линкът към мястото, откъдето ще можем да си го купим, ще бъде скрит в някоя от маркираните думи в текста НАД линията и всичко, което трябва да направиш, е да ни изпратиш правилния линк на познатия адрес [email protected], придружен с трите ти имена и телефон за връзка. Името на твоето писмо трябва да бъде beautyexpert.

ВАЖНО е да знаеш, че само писмата, в които се съдържа връзка към конкретния за деня продукт, ще бъдат включени в жребия за вълшебните награди.

Накрая, точно на 23 май, седемте великолепни продукта, за които вече сме разказали, ще намерят новите си собственици, за да ги усмихнат точно както правят с нас!

Успех!

Играй за другите продукти тук.


 

 

More from View Sofia

More Hair