Следва

Над 20 световни звезди пристигат за Solar Summer Festival

Кан 2013: Блестящата Шарън Стоун и нейните 55

В момент, в който едни от най-красивите актриси в света се състезаваха за внимание, тя просто й го отне...

People of art преди 10 години

В момент, в който едни от най-красивите актриси в света се състезаваха за внимание, тя просто й го отне. Съсредоточи всички погледи върху себе си и спечели в надпреварата за най-заслепитална дама на вечерта, в която бе премиерата на филма "Зад свещника" на 66-тия филмов фестивал в Кан.

55-годишната актриса буквално блесна с кобалтово синята си рокля на червения килим и много сериозно ни замисли затова колко много трябва да се грижим за телата си, ако искаме точно така и на нас възрастта да не ни личи в някои прекрасен ден след години. Великолепната Шарън Стоун показа тяло, заради което повечето жени и на половината на нейната възраст могат да изпитват уважение и страхопочитание, и доказа, че за нея остаряването е по-скоро благословия, отколкото нещо, от което трябва да се срамува или страхува.



На червения килим към Шаран се присъединиха и актьорите Майкъл Дъглас и Мат Деймън, които изпълняват главните роли в биографичния филм на Стивън Содъбръг за популярния американски пианист Либераче и неговия любовник Скот Торсън.





Разбира се, насладихме се на присъствието на още разкошни дами, като например актрисите Джесика Частейн, Мила Йовович и модела Джесика Харт.


Джесика Частейн


Мила Йовович


Джесика Харт


 

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра