Следва

Онлайн зареждане - Като от дефилетата

Обедно време: Шарън Стоун на яхтата на Роберто Кавали в Кан

Новини на талази от Кан в последните дни и няма как да... 

All fashion преди 10 години

Новини на талази от Кан в последните дни и няма как да е иначе. Срединната точка на киното, блясъка, социализацията, лукса и изобщо световният епицентър на изкуството и неговите очарователни представители е именно красивото френско градче.

Не може да има умора от проследяването на случващото се там, още повече щом са намесени имената на най-големите световни знаменитости.Това е главният фестивал в Европа и шикозните дрехи, великолепните бижута, прекрасните мъже и жени в изобилие в тези десетина дни са част от зрелището.

Също част от него са тези хора и когато за малко са слезли от червения килим, за да ... обядват например.
Както с апетит, но крайно здравословно го прави Шарън Стоун, удобно настанена на яхтата на Роберто Кавали

Очевидно Стоун е седнала на трапезата веднага след водни процедури, и я виждаме в халат, без грам козметика по лицето, и с мокри коси. Прекрасна както и в най-ефектният си вечерен тоалет, Шарън и в тази неформална обстановка изглежда като същинска дива - изправена, естествена, красива и на 55. Основното в менюто са печени на жар и сурови зеленчуци, а сервизът, в който се сервира изстуденото вино и захванатата с щипки пъстра покривка върху масата са просто очарователни.

Скоро след качването на Шарън Стоун на яхтата на дизайнера по стълбичката се отправи и топмоделът Каролина Куркова.

Нещо като безкраен купон... мда.



Шарън Стоун на яхтата на Роберто Кавали в Кан






Каролина Куркова












 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.