Следва

Нова колаборация - Пънк мотиви в капсулната колекция на Loewe и Junya Watanabe

"It" момичетата - Творческото вдъхновение на Сузи Лоу. Как го правим

Вземаме творческото вдъхновение, присъщо на Сузана Лоу от блога style bubble и импровизираме отгоре му, базирани...

All fashion преди 10 години

Те са многобройни, те са идейни, обличат се невероятно различно и смело и определено подтикват да ги проучваш и да им поддражаваш, което всъщност си стана в последните години един сериозен бизнес.

Т.нар. IT-момичета са тези, които поддържат свръх успешни модни блогове, и които модните марки ухажват, като им пращат непрестанно от новите си колекции, а хиляди почитатели следят всеки ден в очакване на вдъхновение и интересна идея. Снимките им в най-разнообразни тоалети заливат мрежата, те са главни героини на първи ред на дефилетата, звезди на модните седмици, появяват се в сесии и дори на корици  на най-големите модни списания, участват в реклами и пускат свои колекции.

Как го правят те, популярните интернет момичета, и как може да се интерпретира върху интерпретацията, ще показваме в тази поредица. Защото ясно е, когато има добра идея, тя може да се развие до безкрай.

И точно тези  добри идеи са, които ни карат да харесваме и използваме за вдъхновение избора на всички или поне повечето IT-girls.
И за което им благодарим.  


Днес харесахме творческото вдъхновение, и една от неговите прояви, на Сузана Лоу от блога style bubble, супер популярнa като Сузи Бабл и импровизираме отгоре му, базирани на основното в избора на тази прочута it girl.

А то е цял бански от все по-модерните We are handsome, ниски балеринки в светлобежово и още гащеризон, колан и сако. 

Как го интерпретира Сузи и как бихме го надградили ние, ето:

- ниски балеринки в бежово на Repetto - и в двата случая;

- летен къс гащеризон, при нея от коприна и на точици от Lonely Hearts, при нас от деним, светъл и секси от Rag&Bone;

- при нея силно акцентиращ колан с цветя на испанката Gemma Degara, при нас много тънък, фиксиран в талията, закачлив колан с рози и в червено;

- при нея прозрачна бледа риза, без да е упоменато от къде, при нас - страхотна идентична риза - сако от View Sofia Shop www.viewsofia.com/shop/category/69-vintage.



Приликите и разликите са налице, остава да си помислим наум кой вариант е "по-нашият" и да си го сътворим.
 

More All fashion