Следва

Какво ново - Аманда Сейфрид като циганка в първи кадър за Givenchy

Новите лица на модата - Наташа Ремарчук от Минск

Едно момиче се качва на метрото в Минск на път за вкъщи, когато един мъж й се усмихва и й предлага кариера на модел. Това е истинска история на Наташа Ремарчук, която ....

All fashion преди 10 години

Трудно е за вярване, колко бързо може да се развие животът с малка доза късмет. Едно момиче се качва на метрото в Минск на път за вкъщи, когато един мъж й се усмихва и й предлага кариера на модел.

Това е истинска история на Наташа Ремарчук, която вече е сред моделите на агенция Elite, които й осигуряват модната пътека на Calvin Klein в Ню Йорк.

Има запазено място сред моделите за пролетното шоу през 2013 на Prada, McQueen, Givenchy, Dior и отговорната задача да отвори ревюто на Jil Sander.

Но всичко започва в Беларус, когато русокосата красавица се ражда в малко семейство, нито бедно, нито богато. Тя обожава да рисува абстрактни картини и това е единствената й мечта преди моделство, наред с това да бъде добра ученичка и дъщеря. Случайната среща в метрото я изпраща в листите на модните къщи и първото й шоу, това на Calvin Klein.


Calvin Klein пролет/лято 2013

Когато трябва да стартира ревюто на Jil Sander в Милано, Наташа е повече от нервна, но знае колко е важно, освен за собствената й кариера и за всички подготвящи ревюто, и го прави- за себе си и за Джил, която вижда да плаче от щастие в бестейджа. Ремарчук 
обожава Raf Simons, който непрекъснато се усмихва и зарежда всичко около него с позитивизъм. Но Наташа иска да се разходи по пътеката на McQueen, където никога нищо не се знае, защото като човек на изкуството, тя усеща вдъхновението на английската модна къща, пред което онемява.


Oscar de la Renta есен-зима 2013/2014


Prada пролет/лято 2013


Jil Sander пролет/лято 2013




Alexander McQueen пролет/лято 2013


Elie Saab пролет/лято 2013



Безусловно интересна ни е Наташа, която не е типичен модел. Тя обожава да чете и любимият й автор не е Паулу Коелю, а Джонатан Сафран Фоер, който също е лесен за четене, но провокира мисълта. Музиката, която Наташа не спира да слуша е рок, рок и само рок и категорично определя групата на Джаред Лето „30 seconds to Mars”за любима, дори ходи по концертите им. Наташа е изключително честна и си признава за среднощните похапвания на сладкиши, но така като гледаме, не й се отразяват зле.









Правилата за един модел включват минимум 8 часа сън, но Наташа е запален фен на интернет и прекарва часове пред компютъра си, далеч от вкъщи. И не спира да ни изненадва! Безумно много иска да срещне Айнщайн и казва: „Ще бъде много готино просто да си поговоря с този много, много умен човек. Той е гений. Бих се срещнала и с Шекспир.”
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.