Следва

Just Cavalli Resort 2014

Какво ново - Аманда Сейфрид като циганка в първи кадър за Givenchy

Аманда Сейфрид продължава сътрудничеството си с френската модна къща Givenchy: съвсем неотдавна се...

All fashion преди 10 години

Аманда Сейфрид продължава сътрудничеството си с френската модна къща Givenchy: съвсем неотдавна се появи новата реклама на аромата Very Irresistible с участието на Аманда, а днес в мрежата се появи и първият кадър от кампанията за есенния сезон, лице на която отново е актрисата.

Известно е, че в кампанията, стилист на която е Карин Ройтфелд, а фотографи Мерт Алас и Маркус Пигот (Mert & Marcus), се появяват и самата Карин и нейната дъщеря Джулия Рестуан-Ройтфелд.

По замисъла на креативния директор на фирмата Рикардо Тиши, образите в кампанията, представени на черно-бели снимки трябва да предадат "цигански дух" на есенно-зимната колекция на бранда:

Моите герои - това са реалните цигани и техния живот. Те никога не остават на едно място. Пътешестват по целия свят.

Факт е, че дори напълно неприличащата на този етнос Аманда се вписва чудесно в замисъла, а кампанията като цяло се очертава да бъде много силна. Едно циганско яке Givenchy за есента?

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.