Следва

Круизната колекция на DKNY 2014 - Ню Йорк, Ню Йорк!

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Картината завършват чифт много високи платформи, които остават загадка под безкрайно дългия панталон на майсторското творение на Акерман...

All fashion преди 10 години

Тилда Суинтън в Haider Ackermann на Кан 2013

Изумително е как Тилда Суинтън всеки път щом се появи на червения, или без значение от цвета килим, успява да ни убеди, че точно това сме чакали да видим.

Отново зашеметяваща е шотландската актриса в ансамбъл от две части на нейният доверен дизайнер Haider Ackermann, който носи на премиерата на последния й филм Only Lovers Left Alive на Джим Джармуш в Кан. Във филма Тилда и екранният й партньор Том Хидълтън играят безсмъртните вампири Адам и Ева, популярни ъндърграунд звезди.

За лентата не знаем колко е добра, въпреки че не се съмняваме в играта на носителката на Оскар, но за прекрасния златен Акерман, подчертан с индивидуализма на Суинтън, стигащ до небесата с феноменални акценти като точно тази прическа и точно това червено червило върху бялата й кожа, сме категорични, че е съвършен.









Картината завършват чифт много високи платформи, които остават загадка под безкрайно дългия панталон на майсторското творение на Акерман.

Карин и Джулия Ройтфелд за Givenchy есен-зима 2013/14



Миналата седмица показахме актрисата Аманда Сейфрид в черно-бели кадри за последната, есенно-зимна кампания на Givenchy, на която стилист е Карин Ройтфелд, а фотографи - Мерт Алас и Маркус Пигот (Mert & Marcus), и намекнахме, че ще видим Карин и в роля пред камера, не само като режисьор на снимките.

И няколко дни по-късно вече имаме снимка, която заявява, че тази жена има дух на истинска фешън икона, облечена в произведенията на Тиши от колекция есен-зима 2013 в цигански стил, подкрепяна от дъщеря си Джулия Рестън.

Обожаваме тенденцията майка и дъщеря, която напоследък често наблюдаваме и в други кампании, именно заради съпоставката между поколенията и идеята, че стилът е вечен, а времето само го подчертава.

Красива меланхолия в пролетно-летния брой на Under the Influence




Минималистичен, леко меланхоличен, ала в красивия смисъл нюанс на фотосесията, в която моделът е като самодива, но мека и приказна, заради хубавото й топло излъчване.

Героинята е Елена Бартелс, партнират й дрехите Miu Miu, Marni и Ports 1961.

Виж всички снимки тук>>

Прекрасната сесия в Used Magazine с Надя Гирамата




Undertow е името на още една красива сесия, която попада в положителната ни селекция тази седмица, с модела Надя Гирамата, облечена изцяло в бяло, прекрасно контрастиращо на млечно шоколадовата й кожа. Дрехите, които приличат на призраци, но в романтичен контекст, са на Christopher Kane, Missoni, Gareth Pugh, а фотограф е Джеф Хан.

Виж всички снимки тук>>

Есенно-зимната колекция на Giuseppe Zanotti






Звездна по холивудски, красива по свой си, малко прекален, но много лъскав начин, колекцията обувки на майстор обущаря от Италия е сякаш създадена, за да й се наслаждаваме, обути или не в нея.

С изключение на някои прекомерно бляскави за нашата природа чифтове, с удоволствие бихме били достойни притежатели на всеки модел, особено тези с многото каишки и катарами, ботите със златен ток, белите с цип и дори леко пресилените леопардови, които са истински фетиш за всеки фешън любител. 

Виж моделите тук>>
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.