Следва

Животът след 45 - Моника Белучи в една перфектна сесия

Шайло Нувел Джоли-Пит става на 7 години

В чест на това мило събитие събрахме 15-те най-сладки снимки на...

People of art преди 10 години

Шайло Нувел Джоли-Пит - най-голямата биологична дъщеря на Брад Пит и Анджелина Джоли - днес навършва седем години. В чест на това мило събитие събрахме 15-те най-сладки снимки на звездното хлапе, което се очертава супер нетрадиционно и много будно, поне що се отнася до избора на дрешки, но и в чисто поведенчески аспект.

Първото фото на малката красавица е на корицата на списание People и струва 4 милиона долара (цялата сума е дарена от родителите на фонд за подпомагане на деца от африканските страни). Решението на родителите сами да покажат рожбата си на публиката, вместо да оставят на папараците да се занимаят с това се оказа разумно, навременно и благотворително.

След това очарователната Шайло още неведнъж украсяваше кориците на изданията, но вече бе и в обсега на вечно дебнещите сензация папараци - нещо, което нито за миг не смути младата госпожица, която не се стеснява да им позира, все едно дали с изплезено езиче или опулени очи.

Шайло Нувел определено има боен нрав, независимо от ангелската си външност. Напълно чужди са й момичешките играчки, рокли и украшения. От много мъничка тя има собствен, момчешки стил на обличане и почти никога не се разделя с меча си.

Въобще безумно сладко дете, на което му харесваме всичко. Честит рожден ден, госпожице Джоли-Пит! 
 


2006 год - корицата на People


2007 г. - със сестра си Захара


с татко - Брад Пит




2008 г. - с мама Анджелина Джоли


2009 г.





2010





2011




 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра