Следва

THAKOON за лятото

Рожден ден в замъка - Хенри Холанд на 30 в Château du Ludaix

Страшно готино е да надникнеш в някое звездно парти за рожден ден, особено ако се...

All fashion преди 10 години

Страшно готино е да надникнеш в някое звездно парти за рожден ден, особено ако се провежда на екстравагантно място, а през 2013 звездите наистина вдигнаха летвата.

Миналия месец певицата Реми Никол събра най-добрите си приятелки, включително много модерните в момента Кара Делевин и Рита Ора, за едно парти в Палм Спрингс с тема ‘Mad Men’ и съответстващите й костюми, перуки и забавления около басейна, изцяло в Дон Дрейпър стил.

Друго величие на забавата - парти организаторът Фран Кътлър - покани близките си приятели сред които Кейт Мос, Джейми Уинстоун и Боби Гилеспи в Италия да празнуват 50-та му годишнина, следвана от завръщане в Лондон и умопомрачително диско парти в стила на 80-те.



За да не остане по-назад, миналия уикенд Хенри Холанд, който стои зад почти едноименния лейбъл House of Holland, организира в замъка /да, замъка/ на майка си парти за отпразнуване на 30-я си юбилей. Сред поканените са дизайнерите Луис Грей, Кати Хилиър и Патрик Грант, както и най-добрата приятелка на Холанд Пикси Гелдоф.



Замъкът се нарича Château du Ludaix и се намира близо до Лимож, Франция. Разполага с 48 стаи, като всяка носи името на отделен член на фамилията. Майката на Хенри - Стефани - купува имението преди 15 години и продава къщата си в Англия, за да направи 'The Chat', както хората от семейството наричат замъка, място за постоянното й пребиваване. Дамата надали е купила имота с едничката цел в него да се правят фантастични партита, но ето, оказва се, че мястото е перфектно за това.



Майката и сестрата на Хенри също са гости на соарето, а останалото, което виждаме от Instagram снимките на Хенри, са красиви интериори, смели тоалети, лукс, красота и прелестно настроение.

Някой да знае някой замък наблизо, че скоро имаме рождени дни?








More All fashion