Следва

Ибиса се мести в Слънчев бряг

Обичта на известните - Кандис Суанепул и Херман Николи

След като се срещат на най-романтичното място на света - Париж...

People of art преди 10 години

Тези двамата са пример не само за перфектно изглеждащи хора, но и за това как в света на богатите и известните може да има сериозна и неафиширана до болка връзка, която да продължава цели 6 години.

След като се срещат на най-романтичното място в света - Париж, когато Кандис е само на 17, двамата са неразделни, въпреки многобройните им ангажименти, които ги пращат по всички точки на света. И гледайки снимките им с днешна дата и все още горящата любов помежду им си мислим колко е хубаво да видиш как двама души, които са се запознали като съвсем млади, са успели да пораснат, а с тях и връзката им, и да са все още заедно въпреки всичко.

Със сигурност това, че и Кандис Суанепул, и Херман Николи работят в една и съща сфера и че и двамата са се превърнали в скъпоплатени лица, докато са били отдадени на тяхната любов, им е помогнало да запазят взаимоотношенията си през годините и да се разбират един друг много по-добре, отколкото всеки извън техния свят би могъл. 

И гледайки ги един до друг, целувките и погледите, които си разменят, сме на мнение, че с порасването и на двамата в големи хора е пораснала и връзката, а и любовта им... защото официално тя изглежда по-силна от всякога! 




Супермоделите могат да бъдат наистина строги в диетите си, така че за нас беше освежаваща изненада да видим как един от най-перфектните ангели на Victoria Secret си позволява нормалните човешки удоволствия, като бутилка Coca Cola






















 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра