Следва

Какво ново - COS открива своя първи монобранд бутик в Истанбул

Стил урок на седмицата - Монохромно

Стил урокът на седмицата затвърждава отдавнашната ни теза, че монохромните ансамбли крият повече ефект дори и...

All fashion преди 10 години

Стил урокът на седмицата затвърждава отдавнашната ни теза, че монохромните ансамбли крият повече ефект дори и от многоцветните, и същевременно не дразнят с нищо, заради илюзията и усещането за нещо съвършено завършено и на място.

Тези два кадъра дават много полезни креативни идеи как монохромните визии се превръщат в това, което ги виждаме - единият е чисто бял, мек, елегантен и нежен, другият - в контрастно райе, което толкова много отива на лятото.

Аксесоарите са елементът, по който оценяваме дали нещо е така перфектно - и при двата ансамбъла те не се натрапват - при белият - чантата е този смислово важен акцент, който е малка чанта, в бяло, естествено, само с една контрастна черна дръжка. Очилата на дамата в бяло са предпочетени с кехлибарени рамки, които плавно преливат в русата коса. Ярко е само червилото - червено, много секси на белия фон.

При другият стилистичен пример, т.е черно-бялото райе, имаме чанта в неутрален цвят и черни очила, а ризата, макар и да следва размера на райето на панталона, в синкав оттенък, за да си личи, че визията е от две части.

Примерът е от Zanita Morgan!
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 17 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.