Следва

Пищният Life Ball във Виена - костюми за чудо и приказ, звезди и безкраен купон

Ибиса се мести в Слънчев бряг

150 партита ще тресат Bedroom Beach това лято...

Music преди 10 години

Невиждан до сега цирков спектакъл, изпълнен с неповторими ефекти, ще постави началото на двудневния парти маратон за откриването на Bedroom Beach.

Грандиозното представление, в което ще участва жената каучук с нейната уникална програма, е само първата част от шоуто на 31 май, към което по-късно ще се присъединят и топ диджеите Crazibiza.

Музикантите, чийто парчета - Spinning around, My lips и Bitch lady се слушат на най-тузарските плажове в света, ще бъдат подгрявани от резидента на Bedroom club и диджей на годината - Mascota.

На 1 юни вечерта Биляна Йотовска и Невена Воденичарска ще представят най-новия си танцувален проект Cleopatra, подкрепен от Katarzyna Estate. С подобни вариатетни спектакли - с пищни костюми, със специална сценография и хореография оттук нататък ще започва всяко парти на Bedroom Beach.

Малко по-рано през деня ще отвори врати и първият бутик на бранда - Bedroom Store. В него ще се предлага лимитирана серия плажна мода и аксесоари.

Освен унгарският тандем Crazibiza в разнообразната програма на клуба това лято са включени и още десет световноизвестни музиканти, които редовно забиват в прочутия испански курорт Ибиса. Петима от тях - испанецът Ruben Alvarez, белгиецът Kolombo, италианският тим Supernova и англичанката Sam Divine ще пускат house музика.

Специално за черните партита Blackroom R'n'B, които ще бъдат всяка сряда идват - Million Stylez, Blackstreet, Truth Hurtz и Redmаn. Предвидени са и два провеждани вече конкурса - Miss Silicone, който ще се проведе на 19 юли и Miss Bad Girl - на 26 юли.

Тримата диджеи на клуба - Mascota, Andrew и C-Fusion ще миксират и през деня и през нощта различни жанрове електронна музика. Специални гости на Bedroom Beach през този сезон ще бъдат и българските изпълнители - Bobo, Pechenkata, Krisko, Ice Cream, Jahmmy.

More from View Sofia

More Music