Следва

Подаряваме красиво бельо на най-секси визията за домашен релакс. Или играта на ViewSofia и Triumph

Звездите на Кан на благотворителната гала вечер на Карин Ройтфелд

Още едно благотворително анти-СПИН събитие се случи в края на миналата седмица, когато... 

All fashion преди 10 години

Още едно благотворително анти-СПИН събитие се случи в края на миналата седмица, когато на 23 май, в рамките на 66-ия кинофестивал в Кан се състоя юбилейно, двадесето издание на THE annual Cinema Against AIDS Gala в полза на amfAR, фондация за антиспин проучвания. Това безспорно е едно от най-бляскавите събития в рамките на фестивала, но тази година беше дори още по-впечатляващо от винаги досега.

Куратор на тазгодишното шоу, именувано The Ultimate Gold Collection бе Карин Ройтфелд, а поантата бе в ангажирането и представянето на 38 oт най-добрите световни топмодели да участват в ревюто. Роузи Хънтингтън-Уайтли, Карли Клос, Джоан Смолс, Каролина Куркова, Алесандра Амброзио бяха част от момичетата, участнички в ревюто с шедьоври на Chanel, Prada, Alexander McQueen и Burberry.

Звездите на Кан допринесоха с каквото могат за каузата: Роберто Кавали и съпругата му Ева бяха домакини на маса с гости Шарън Стоун и Кайли Миноуг, Оливия Палермо. Шърли Беси и Duran Duran осигуриха музиката, а Леонардо ДиКаприо изкара в полза на фондацията 1.2 милиона евро, които щастлив наддаващ плати, за да си осигури пътуване в космоса с холивудската звезда.

На снимката горе: Айшвария Рай


Малика Шерават


Кайли Миноуг


Шарън Стоун


Роузи Хънтингтън Уайтли


Джесика Частейн


Стейси Киблър


Ирина Шейк


Голди Хоун


Либърти Рос


Алесандра Амброзио


Парис Хилтън


Дита фон Тийз


Каролина Куркова


Изабел Гулар


Росарио Доусън


Шарън Стоун


Хайди Клум


Парис Хилтън
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.