Следва

Кампаниите - Saint Laurent есен-зима 2013/14. Част I

Три звезди - три лесни секси летни визии

Три великолепни жени, талантливи и успешни, ни грабнаха вниманието тази седмица с лекотата, с която умеят да...

All fashion преди 10 години


Три великолепни жени, талантливи и успешни, ни грабнаха вниманието тази седмица с лекотата, с която умеят да носят индивидуалните си стилистични решения, и така, като на тепсия, ни поднесоха точно три чудесни лесно постижими летни аутфита.

Подписано от звездите, разнообразяваме гардеробното съдържание така:

Дълга бохемска пола, или рокля, с овърсайз риза като при Джесика Алба



Достижим с няколко стари или взети назаем от мъжкия гардероб неща, като ризата например, а компания за седемдесетарския артистичен привкус му правят етно бижута и красива чанта с африкански принт. 

Чудесни пасват на ансамбъла на актрисата федората от плат и чифт еспадрили, за ценителите - нека да са Chanel.

Мини пола с копринена риза и обувки в оксфорд стил като при Даян Крюгер



Хубав мек контраст, постигнат със сивото за баланс между черното и бялото, леки материи, които носят усещане за прохлада. За финал на тази хубава визия на актрисата от "Троя" и "Гадни Копилета" ни трябват чифт красиви и добре оформени крака и чифт страхотни оксфордски обувки, които приземяват и неглижират в най-елегантния смисъл женствената комбинация.

3. Прокъсан деним, винтидж топ без ръкави, цветни обукви на ток - Сиена Милър 



Сиена е прекрасна! Винаги и навсякъде, особено в ежедневния си стил, отличаващ се с присъщия за британките артистичен, но модерен, алтернативен шик. Тук имаме добрите стари destoyed jeans, завързани ниско на талията с импровизиран колан, и винтидж блуза с рязана бродерия за топ. Тази бохемска рапсодия за стил и контраст завършва с цветни обувки на ток, нисък, подходящ за новия дом на актрисата - Ню Йорк.

И трите момичета са много хубави и напълно съвместими с лятото и в нашия град, но може би ти си имаш любима? 
 

More All fashion