Следва

Цветовете и характерът на Моника Белучи в колекцията True Monica от Dolce&Gabbana

Manicure, Mon Amour! ФИНАЛИСТИТЕ в страхотната игра на ViewSofia и OPI

От стотиците участия в бюти играта с най-приятното условие - да си направиш чуден маникюр, да го снимаш и...

Nails преди 10 години

Второто издание на супер свежия и много летен конкурс на ViewSofia Manicure, Mon Amour е на финала си.

От стотиците участия в бюти играта с най-приятното условие - да си направиш чуден маникюр, да го снимаш и изпратиш на посочения мейл, избрахме 20-те най-страхотни, пъстри и идейни хрумки, от които Негово величество Читателят ще реши коя от тях да спечели върховния комплект от цветове на O.P.I. от колекцията Euro Centrale.

Припомняме, че на 7 май обявихме началото на втория пореден ексклузивен конкурс Manicure, Mon Amour, издание лято 2013, със съдействието на изключителните професионалисти от O.P.I., като всичко, което се изискваше от участниците е да бъдат супер креативни и различни.




Както съобщихме в условията на играта, днес, 29 май, е датата, в която селектираме всички предложения, отговарящи на по-горния критерий, а удоволствието и задачата кой да спечели уникалния комплект на O.P.I., оставаме в ръцете на читателското гласуване.

На всички участвали, благодарим за разкоша от идеи и приятните емоции, а на 3-ти юни, когато на 2-ри спрем гласуването, ще обявим и окончателния победител в тази разноцветна надпревара!

Успех на всички!
 

More Nails