Следва

Атанас Месечков се обясни в любов на Стела

Властелините на хаус музиката Steve Angello, Mark Knight и Tom Staar гостуват на Денс Арената на EXIT

Зашеметяващият лайн-ъп на Денс Арената на EXIT става още по-добър с присъединяването на...

Music преди 10 години

Зашеметяващият лайн-ъп на Денс Арената на EXIT става още по-добър с присъединяването на три от гурутата на хаус музиката. Steve Angello, Mark Knight и Tom Staar ще застанат редом до Fatboy Slim, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills и Seth Troxler, за да направят тазгодишното петдневно парти на Денс Арената незабравимо! Създателите на най-големите хаус химни през изминалите години обещават да разтърсят стените на крепостта Петроварадин и да съблазнят публиката с горещи хаус хитове.

Програмата на Fusion сцената, позната като „сърцето” на EXIT, бавно отива към своето финално нареждане. Част от най-актуалните регионални изпълнители - Bad Copy (Сърбия), Dubioza Kolektiv (Босна и Херцеговина), Kiril Džajkovski (Македония), Urban & 4 (Хърватска), Hex (Словения) и Valahavle (Босна и Херцеговина) – ще ни заредят положително с качествен рок , уникален хип хоп, електронна музика и всичко това през призмата на балканската музика.

Bad Copy, Dubioza Kolektiv, Kiril Džajkovski, Urban & 4, Hex и Velahavle са представители на първата вълна от регионални изпълнители, които ще свирят тази година на Fusion сцената на EXIT R:Evolution. Очакват се още Източноевропейски музикални таланти, които ще се присъединят към удивителната блус китаристка - Ana Popović, една от най-популярните британски певици - Delilah и метал иконите от Ню Йорк – Prong.

Ако искаш и ти да си една от звездите на EXIT, да сбъднеш мечтите си и да станеш част от програмата на най-добрия Източноевропейски фестивал, вземи участие в конкурса Play @ EXIT, който е отворен до 2-ри юни.

EXIT за пореден път отваря вратите си за всички солови артисти, DJ и групи, които търсят възможност да представят своя талант на някоя от двадесетте фестивални сцени, да бъдат забелязани от музикални продуценти и мениджъри, букинг агенти, медии от цял свят и не на последно място от публиката, чиято подкрепа и вълнение са били винаги най-голямата награда за труда на артистите. Повече информация за конкурса може да намерите тук.

Всяка година участниците са избирани от екипа на EXIT Festival в колаборация с медийните партньори и публиката. Ето защо, EXIT те кани да дадеш своя „like” за бандата/изпълнителя, който харесваш най-много във Facebook, а тези, които получат най-много „like”-ове ще имат съответно най-големи шансове да участват на фестивала. Можеш да се запишеш за участие тук.

EXIT R:Evolution 2013 е петдневен фестивал от 10 до 14 юли, включващ имена от световната музикална сцена като David Guetta, Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, Fatboy Slim, Snoop Dogg aka Snoop Lion, Chase & Status DJ set & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT и Seth Troxler. Локацията на фестивала е уникалната средновековна крепост Петроварадин в близост до р. Дунав и гр. Нови Сад. Фестивалът съдържа 20 сцени и над 600 изпълнители.

За по-пълна информация: exitfest.org ; facebook.com

Билети:

EXIT прави хората щастливи за по-дълго!

ticketpro.bg

От тази година вече има промоционални пакети, включващи билет за фестивала, транспорт и настаняване!

partytravel.bg





More Music