Следва

Орлин Павлов, Румънеца и Енчев, Любо Киров, Лазар Кисьов пеят за инициативата И АЗ СЪМ ДЕТЕ на 1 Юни

Атанас Месечков се обясни в любов на Стела

Според техни познати по-малко отдадената на връзката им е 40-годишната каскадьорка. Танцьорът е значително по-млад от нея и тя постоянно му...

People of art преди 10 години

Професионалният танцьор Атанас Месечков е сериозно хлътнал по партньорката си Стелла в "Денсинг старс". Искрата плманала още в момента, когато той подал ръка на блондинката за запознанство, пише "Всеки ден". Това призна танцьорът, когато най-сетне официално обяви връзката им на страницата си във фейсбук:

"Нашите лица говорят с каква емоция и преживяване правим танците си. Двамата със Стелла сме преживели нещо много страшно и аз се радвам, че животът ми бе споделен с нея. Но извън предаването ние пак ще останем заедно, защото сме като една капка, разделена на две - толкова много се допълваме. Стелла, обичам те!", емоционално сподели Наско в мрежата.

Според техни познати по-малко отдадената на връзката им е 40-годишната каскадьорка. Танцьорът е значително по-млад от нея и тя постоянно му повтаряла, че не иска сериозно обвързване, нито планиране на общо бъдеще. Техните отношения са "отворени". Всеки имал свободата да прави каквото си иска, въпреки че делят едно легло.

Стелла е доста добре финансово и обичала да прави скъпи подаръци на Месечков. Тя вече го заведе в Барселона за Великден, а сега двамата планират пътуване до Щатите, където тя живее повече от 20 години. Наско дори се хвалел, че Стелла му търси работа като инструктро в някоя холивудска школа, за да остане там и да създадат семейство заедно.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра