Следва

История в картинки с нарисуваните герои на Албер Елбаз за Lancome

БЮТИ БЛИЦ: Мариана Попова

Красотата е да имаш духовна хармония и да си постигнал баланса вътре в себе си...

 

Celebrity beauty преди 10 години

Мариана Попова е от жените с много истории в живота си. Тя е момичето, което навремето се отказа от "Шоуто на Слави", след като спечели първия конкурс за беквокалистки в "Ку-Ку бенд", впусна се в соло кариера и други музикални авантьори, преживя "Евровизия" и "ВИП Брадър", някъде между всички тези неща роди прекрасна дъщеря на любимия си Ханес, а сега мисли дори и да се омъжи за него.

Но не веднага, а когато му дойде времето, като за сега предпочита да пътува и да твори. Преди всичко това обаче Мариана се стреми да се чувства добре в кожата си всеки ден. И затова как поддържа перфектната си форма ние решихме да полюбопитстваме малко повече и директно да я попитаме как го прави ТЯ, за да изглежда винаги добре. Затова чети внимателно какво ни сподели певицата и какво ни разкри от есенцията на своя прекрасен външен вид:

Красотата е... да имаш духовна хармония и да си постигнал баланса вътре в себе си.

Най важното за да я запазиш си остава... добрия мъж, който да те кара да си красива за него всеки ден.

Козметиката за лице, която ползвам... е разнообразна. Важно е кожата да се хидратира често. Ходя на козметик минимум веднъж в седмицата.

Гримовете, на които залагам... за мен не са важни толкова гримовете, колкото добре почистените четки на гримиращите. Когато се гримирам ползвам професионалисти, а те работят с различни марки.

Парфюмът, който обожавам... е един и същ от години - DKNY... класика.



Между червило и гланц избирам... гланц.

А между високи обувки и кецове... високи обувки за сцена и кецове през деня.

Чувствам се най-красива в...
 прегръдките на мъжа, който ме е заслужил и ме кара да съм красива.

Харесвам косата си, когато... е жива и разпиляна от вятъра.

Най-драстичната промяна, на която съм се подлагала... е да променя цвета на косата си от синя до руса и обратно към черна. Луди моменти!



Специалната ми извънредна диета е... в момента. Готвейки се за Денсинг Старс, свалих 2 кг. Ограничавам въглехидратите и пия много вода, дейста много свежо и прочистващо.

Но обикновено поддържам форма с...
танци.

Бюти табуто ми е... табу не мисля, че имам, но не ми харесва тенденцията жената да се превръща в низ от операции и корекции.

Икона на красотата мога да нарека... Диляна Попова и Моника Белучи.


ВИЖ ОЩЕ:

БЮТИ БЛИЦ: Мира Бояджиева
БЮТИ БЛИЦ: Теодора Духовникова
БЮТИ БЛИЦ: Райна Терзийска
БЮТИ БЛИЦ: Зейнеб Маджурова
БЮТИ БЛИЦ: Луиза Григорова
БЮТИ БЛИЦ: Мария Андонова
БЮТИ БЛИЦ: Виолета Марковска
БЮТИ БЛИЦ: Деси Бакърджиева

 

 

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи