Следва

Месечен ХОРОСКОП - Юни 2013

Дизайн за вдъхновение... Луксозният хотелски апартамент в St. Regis, Рим

Хотелски апартамент, който освен лукс осигурява на гостите си и толкова модерна визия, сякаш си на 

All About Life преди 10 години

Хотелски апартамент, който освен лукс осигурява на гостите си и толкова модерна визия, сякаш си на ревю или обитаваш дом на истински дизайнер и дори оставя трепетното усещане у посетителя, че всеки момент от една от стаите ще пристъпи царствено Кристобал Баленсиага, за да обсъдите модела на от-кутюр костюма, който бихте желали да поръчате точно сега.

Един от най-луксозните хотели в Рим - St. Regis попълни колекцията си ексклузивни стаи и апартаменти за гости с новия Couture Suite. Дизайнът във великолепните покои е дело на лондонското студио The Gallery HBA, удостоено с високи награди в областта на интериорния дизайн. Екипът на първокласното архитектурно студио се е справил блестящо и търсената атмосфера на елегантност, изисканост, лукс и пищност и постигната и дори надмината.

Акцентът е върху детайлите - всяко от трите спални и двете гостни са решени в лаконични тонове, плавни линии, а високите тавани са само черешката на тортата. Оттенъците в интериора са пастелни, върху стените изобилно греят антикварни огледала, картини и фотороботи на култови личности и гости на хотела. Лампите са великолепни, изобилни, скъпи и красиви.




Три са спалните в Couture Suite - горчичена, малинова и сиво-зелена, а разликите между тях са освен цветови, и в използваните мебели: в сиво-зелената стая освен спалнята има и жестока лежанка в наситено синьо, а отстрани до нея е ситуиран дамски манекен; в малиновата виждаме кушетка, покрита с кадифе в пурпурен оттенък, а в третата спалня, с цвят на горчица - лежанката е в същия цвят като стените, има и малко бюро с овална форма.



Приятен момент в интериора е изобилието от книги в помещенията - сред тях луксозни издания, посветени на Рафаело, Мекиланджело, Донатело, Федерико Фелини, Пучи и Валентино, а също и специализирана литература за любителите на пътешествията и фотографията.

Една нощувка в този оазис на хотелското, интериорно и изобщо италианско съвършенство струва 3 900 евро на нощ.















 

More All About Life