Следва

Какво ново: "Мачете убива" - първи международен трейлър

Как го прави той - Snoop Dogg Style

Не знаем дали някога си искал да се обличаш като Snoop Dogg, но ако ти е...

Music преди 10 години

Не знаем дали някога си искал да се обличаш като Snoop Dogg, но ако ти е минавала през главата подобна идея ние сме готови да ти помогнем с нейната реализация. Всъщност това е доста лесно, защото един от най-известните рапъри Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion, може да бъде видян облечен по много различни начини, но винаги следвайки една небрежна и много casual линия. Широките дрехи, чистите кецове и големите аксесоари, които всеки уважаващ себе си рапър трябва да има, са водещи елементи в облеклото му, а стилът му е готин, удобен и спортен.

И да си представим сега, че сме в кожата на световноизвестния рапър. Какво ще сложим... спортни дрехи?
Много често Snoop Dogg може да бъде видян със спортен екип. Изпълнителят разполага с богата и скъпа колекция анцузи в различни цветове и модели, които просто допълва с тениска, оставяйки суичъра си наполовина закопчан.



Snoop не само е голям спортен фен, а и обича да спортува. Дори преди години се е пробвал като треньор в отбора на сина си, но на този етап любовта му към спорта той изразява само в начина си на обличане. Затова не е изненада да го видим облечен в тениски на различни отбори от време на време.




При рапъра суичърите с качулки са основен елемент в облеклото. Носи ги с дънки или в комплект със спортно долнище, но винаги със огромното самочувствие на рапър-звезда.



Шапката е един от задължителните му аксесоари. С козирка, с типичните за него плетени шапчици – растафарянски стил, шапките сомбреро, с периферия, както и такива за баня, той често се покрил главата си с някоя от тези.




За по-официалните случаи като награждаване, например, често можем да го видим в хубав черен смокинг или дизайнерски костюм, но винаги допълнил визията си с чифт готини и чисти обувки. Обикновено това са кецове, освен ако поводът не налага друго.



 


Сигурни сме, че поводът по който ще го видим следващия път няма да е официален, а напротив много забавен и музикален. Защото става въпрос за концерта на Snoop Dogg на 8 юли в зала Арена Армеец в София, където той ще ни представи част от своите песни... и, разбира се, част и от своите дрехи!

 

More from View Sofia

More Music