Следва

31 май, петък - Мадона

Седмичен ХОРОСКОП - 03 юни – 09 юни

Анна Сергеевна Курникова е руска тенисистка родена на 7 юни, 1981 в столицата на...

Astro преди 10 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Тази седмица може да премине в спокойно темпо, ако разбира се не започнеш да си създаваш излишни проблеми по собствена инициатива. Постарай се да разпределяш разумно силите си и не се нагърбвай с излишни задачи и обременителни задължения. Остроумието ще ти помогне да видиш всяка сложна ситуация от различен ъгъл и да намериш оригинален и действащ начин за разрешаването и`. Понеделник е благоприятен ден за сърдечен откровен разговор. Сряда вечер ще бъде хубава, ако обуздаеш безпричинната си, според звездите, ревност. А в почивните дни не се заседявай у дома – пътешествай и събирай впечатления.

Благоприятни дни - 4, 9
Неблагоприятни дни - 6

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Тази седмица може да си направиш малък подарък. Това може да е нова козметична серия за кожата, елегантно бижу или посещение в салон за красота. Дори и да превишиш отделения за тази цел бюджет, не се плаши – няма нищо по-прекрасно от доброто настроение. През почивните дни звездите ти препоръчват да си отдъхнеш и отпуснеш вкъщи. Така че, не се ангажирай с разни шумни мероприятия и изморителни пътувания.

Благоприятни дни - 4
Неблагоприятни дни - 7

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Благоприятен период за занимания с спорт и оздравителна гимнастика. Заниманията със спорт ще подобрят самочувствието ти и ще се окажат особено полезни ако искаш да се отървеш от излишните килограми. За да запазиш резултата и да постигнеш хармония на духа и тялото направи си консултация с диетолог.
Благоприятни дни - 3, 8
Неблагоприятни дни - 9

РАК 22.06 – 23.07

Да обвиняваш целия свят за своите неуспехи е може би приятно, но не и резултатно. Освен това, стиснатите устни и подозрителният поглед не правят никой привлекателен. Затова най-добрата стратегия за теб през тази седмица е да заровиш томахавката и да се постараеш да гледаш позитивно на обкръжаващата те действителност. Усмихвай се колкото и да ти е трудно, така ще се почувстваш по-добре, а твоята доброжелателност ще ти помогне да наредиш отношенията си с околните

Благоприятни дни - 3,5, 9
Неблагоприятни дни - 4

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Засилено сексуално влечение и повишена потребност от секс! Ще бъдеш доста напорист в отношенията с противоположния пол. Бурната седмица може да натрупа в организма ти умора и да образува тъмни кръгове под очите. Сутрин обтривай цялото лице с кубче лед с лайка, а вечер прави маска със суров картоф.

Благоприятни дни - 5,7,9
Неблагоприятни дни - 4

ДЕВА 24.08 – 23.09

Тази седмица ще бъде благоприятна за разрешаване на стари проблеми, но и за създаване на нови. Ако избереш първото, трябва да си готов на жертви. Възможно е да си изморен от диети и лишения, но през този период трябва да се придържаш към ограничен режим на хранене. Наградата за теб ще бъдат комплиментите, които ще получиш от представителите на противоположния пол. Стискай зъби и се забавлявай!

Благоприятни дни - 4, 6, 8
Неблагоприятни дни - 5

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Докато хората около теб воюват с проблемите и се суетят около разрешаването им, ти ще изпаднеш в отпуснато и равнодушно състояние. И това е добър вариант – разлиствай книги, общувай с живата природа, слушай вятъра, събирай сили. През тази седмица няма да ти е необходима много енергия – ще страниш от всичко, но за сега това е правилното решение

Благоприятни дни - 3, 5, 6
Неблагоприятни дни - 8

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През тези седем дни ще се усилят детективските ти способности и ще можеш да се “докопаш” до истината във всяка една ситуация. Истината ще бъде условие за теб, за да възвърнеш свободата на Духа си.
В този период ще ти хрумнат нови планове и идеи, но ако са с чисто комерчески характер е малко вероятно да се окажат успешни.

Благоприятни дни - 3, 5, 8
Неблагоприятни дни - 6

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Излишният оптимизъм, който ще ти бъде свойствен през първата половина на седмицата, ще създаде допълнителни препятствия при постигане на поставените цели и задачи. Старай се да преценяваш обективно способностите си и да не даваш напразни обещания – това ще ти помогне да избегнеш излишни харчове и нерви, и да използваш енергията си продуктивно.

Благоприятни дни - 5, 9
Неблагоприятни дни - 8

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През тази седмица може да станеш жертва на собственото си лошо настроение. Ще се наложи да положиш известни усилия, за да не разваляш настроението на себе си и на другите. Започни деня с усмивка и комплименти по свой адрес. Позвъни на най-добрия си приятел и го помоли да ти посочи твоите достойнства – това непременно ще завиши самооценката ти. И недей да мързелуваш, а потърси професионални съвети – блестящият външен вид ще ти създаде много приятни емоции.

Благоприятни дни - 4, 5
Неблагоприятни дни - 7

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

През тази седмица лесната раздразнителност и склонността към прибързаност ще ти създават проблеми. Не се води по собствените си емоции – вслушвай се в гласа на разума си или потърси съвет и помощ от човек, на който се доверяваш напълно. Не бързай да взимаш важни решения – по-добре седем пъти мери, веднъж режи.

Благоприятни дни - 3, 9
Неблагоприятни дни - 7

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако искаш да промениш нещо в личния си живот, опитай да изразяваш открито чувствата си. Звездите ще ти помогнат да бъдеш на точното място в точното време, но само от теб зависи как ще се възползваш от този шанс. Ако в личния ти живот всичко е ОК, насочи усилията си в професионалната сфера. Разгърни професионалния си потенциал и потърси баланса между дух, душа и тяло.

Благоприятни дни - 4, 8, 9
Неблагоприятни дни - 6
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Анна Сергеевна Курникова е руска тенисистка родена на 7 юни, 1981 в столицата на Русия - Москва. По-късно нейното семейство емигрира в Маями, Флорида.

Анна започва да играе тенис на 5 годишна възраст, като се записва в седмична спортна детска програма. Нейната първа треньорка е Лариса Преображенская.

През февруари 1992 г. тя заминава да тренира в школата на Ник Болетиери в Флорида, САЩ.

Курникова дебютира като професионална тенисистка през 1995 г. в Москва .

По-големите успехи на Курникова са свързани с победи на двойки, където е достигала до №1 в ранглистата. Най-високото ѝ класиране поединично е №8 през ноември 2000 г.

Списание People я поставя в своята класация за 50-те най-красиви личности в света. 

 

More Astro