Следва

Urban Creatures - трето издание на фестивала за градско изкуство

Какво ново: "Мачете убива" - първи международен трейлър

В новия филм американското правителство предлага на Мачете неизпълнима за обикновен простосмъртен мисия - да се... 

Events преди 10 години

В мрежата се появи дългоочакваният трейлър на новото "дете" на Робърт Родригес "Мачете убива", в който, освен протагонистът Дани Трехо, участва внушително количество топ холивудски актьори, сред които Амбър Хърд, Мишел Родригес, София Вергара, Антонио Бандерас, Джесика Алба, Мел Гибсън, Чарли Шийн (неочаквано - в ролята на президента на САЩ) и Лейди Гага, която, според слуховете, сама е помолила Родригес да я вземе в проекта.

В новия филм американското правителство предлага на Мачете неизпълнима за обикновен простосмъртен мисия - да се промъкне в Мексико, да хване и обезвреди безумен милиардер - търговец на оръжие, чието намерение е да разпали "Трета световна", и да спаси планетата от хаоса.

Очаква се премиерата на роден екран да е през септември, а дотогава - колко чутовен ще е чутовния екшън - ориентир в трейлъра.


















 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?