Следва

Urban Creatures - трето издание на фестивала за градско изкуство

Какво ново: "Мачете убива" - първи международен трейлър

В новия филм американското правителство предлага на Мачете неизпълнима за обикновен простосмъртен мисия - да се... 

Events преди 10 години

В мрежата се появи дългоочакваният трейлър на новото "дете" на Робърт Родригес "Мачете убива", в който, освен протагонистът Дани Трехо, участва внушително количество топ холивудски актьори, сред които Амбър Хърд, Мишел Родригес, София Вергара, Антонио Бандерас, Джесика Алба, Мел Гибсън, Чарли Шийн (неочаквано - в ролята на президента на САЩ) и Лейди Гага, която, според слуховете, сама е помолила Родригес да я вземе в проекта.

В новия филм американското правителство предлага на Мачете неизпълнима за обикновен простосмъртен мисия - да се промъкне в Мексико, да хване и обезвреди безумен милиардер - търговец на оръжие, чието намерение е да разпали "Трета световна", и да спаси планетата от хаоса.

Очаква се премиерата на роден екран да е през септември, а дотогава - колко чутовен ще е чутовния екшън - ориентир в трейлъра.


















 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.