Интервю с деца - Васко, Теодора и Никола и един прекрасен Първи юни

Всички сме /били/ деца и отглеждаме детското в нас с внимание и нежност, защото помним крехкостта, очарованието и вълшебството му.

Всички сме /били/ деца и отглеждаме детското в нас с внимание и нежност, защото помним крехкостта, очарованието и вълшебството му.

Обичаме всичко в него, всеки миг, всяка детска игра, беззъба усмивка, сбиване за чест, сближаване и скарване. Обичаме сладкишите на баба и ябълковия пай на мама, обичаме детските приказки и песнички, усмихваме се при мисълта за металните клатещи се кончета в детската градина… и искаме, ужасно много искаме да бъдем пак деца, поне за ден!

1 Юни е най-подходящият ден за сбъдване на желания и затова избрахме тази толкова детска дата, за да се върнем много назад и с помощта на нашите трима приказни герои – Теди, Никола и Васко, да си спомним с удоволствие какви големи мечти имат малчуганите, какви гениални мисли нахлуват в малките им глави и как проектират един различен свят – светът на детските представи!

Здравейте, прекрасни деца! Моля, представете ни се.
Теди: Аз имам ето толкова имена /показва 4 пръста на ръчичката/ - Теди, Теодора, Тединце, Ценно! На 5 години съм, зодия Стрелец.
Никола: Никола се казвам и съм на 6.

Коментари: 3

K
Karolina (2013/06/02 / 14:12)
Още нещо приятно за четене в сайта. Браво!
C
Cane (2013/06/02 / 00:27)
Прекрасно! Много приятно интервю и сладки дечица :)
E
ethanopium (2013/06/01 / 12:10)
Интервюто е чудесно:) Само изказването на Никола какво е приятелство доста ме смути, надявам се, че възрастните са му обяснили,че чупенето на крайници не е израз на любов!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.